Кредит касса начала лепить исполнительные

• Автор теми Автор теми Elena0101
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 7K
Чому ж . ? Для мене вона одна з небагатьох кому я переплатила майже 5тіл))) і ще в мене там два кредита)))) гроші всім також маю (
брав там до 10 займів,погашав ,кожен займ майже на 10к ,брав перекридитування,бо як заходив на пару днів у прострочку то дуже жостко звонили,и я з жахом дивився на телефон,а коли з ними спілкувався не міг зрозуміти,що вони несуть,пройшов час звонили тільки до мене,читаючи форум я в середині морально почав рости,вже почав піднімати трубку заради того щоб з них позаганяти ,виявилося тк ,що там сидять найтупіші звонілки які крім дзвінків нічого неможуть зробити,а якщо почали ліпити написи то знесемо,не вони перші.

у меня есть кредит касса, тело 5к, насчитали до 7700, просрочка 3 мес. Кроме немногих звонков и писем пугалок, больше ничего.

Хотел посмотреть как дела у кассы с ИП, а тут вотъ...
Screenshot_2020-10-16-22-05-42-437_com.android.chrome.webp

Да уж...и они в моем списке, тело 14 тыс. грн (взял у их клона - NaVse). Так что придется готовиться к сносу ИП/ИНН, сейчас просрочка 2 месяца. Официально не работаю, но все же лучше снести

О - ля - ля. Безобидные звонилки... Мутируют, с.ка!!!
Оффтоп
Мля буду! Извинились. Ради записи этих слов снёс трукал и половину старых унижений для них...
Жду с нетерпением каждого нового их звоночка)
Ну и так, на правах ... рекламы) у них Многа благародных аленей, которые с радостью готовы извиниться за слова любой овечки из их фермы)

У меня в кредит кассе тело было 10000 выплатила их пролонгациями 12030.....только их не хватает

Назад
Угорі