Кредит касса. кому продают?

• Автор теми Автор теми Оляля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 6K
Ваш борг перед УКР КРЕДИТ ФІНАНС передано до CreditExpress.У Вас 4 години для сплати боргу!№ квитанції повідомте за тел 0442517288

Аналогічно, як і багатьом таке прислали.
Хоча там написано "передано" а не "продано". Мабуть просто на продзвон, бо мені вже кредиткаса і не пам'ятаю коли останній раз дзвонила)
І хтось вже мене їм передавав, не памятаю точно хто, чи то манібум чи то качайгроші..

Ваш борг перед УКР КРЕДИТ ФІНАНС передано до CreditExpress.У Вас 4 години для сплати боргу!№ квитанції повідомте за тел 0442517288

меня кредитекспресс продал Идея банк сегодня, три года не подавали признаков жизни и вот сегодня пришла смс.

Кто такие кредэкспресс? Комуто присылали

Якщо знаходять - то дзвонять. В мене дзвонили батьку. Були послані і затихли.
батько лєві номери не бере,а от мати любить в лайном ляпатись.Каже що звонять лєві,а я кажу не бери бо то шахраї.Не знаю на скільки її хватить

меня кредитекспресс продал Идея банк сегодня, три года не подавали признаков жизни и вот сегодня пришла смс.
У меня тоже только еще в декабре. А сегодня и кредит касса туда же(

І мені теж саме

Вкладення

• IMG_20200305_193020_936.webp
    IMG_20200305_193020_936.webp
    11.1 Кб · Перегляди: 43
Круговорот г0вна в природе.
Меня тоже сегодня "приняли" експресклоуны. Скинул Укркредитфинанс.

Назад
Угорі