Атланта
Форумчанин
- Дописи
- 50
- Реакції
- 43
- Бали
- 308
Атланта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт !
Кредит Каса запропонувала списання, але мене дуже цікавить одне питання.
Тіло кредиту становить 11 200 грн (я робила декілька пролонгацій). Нарахували борг у розмірі 79 968 грн. Зараз запропонували закрити кредит одним платежем до 29.11 за 9700 грн.
Все чудово, але є нюанси :
-списання відсотків буде протягом 5 днів після оплати.
Також наголошують, що оплату потрібно зробити не до 29.11 (хоча в листі вказано, що пропозиція після 29.11 недійсна), а саме 29.11, не раніше.
Мене хвилює: Якщо я зроблю оплату 29.11, але кошти дійдуть до них 30.11, чи не зарахують їх просто як частковий платіж?Вони кажуть, що таких випадків ще не було, але їм я не довіряю.
Можливо, хтось стикався із подібною ситуацією? Як у вас це пройшло?
Кредит Каса запропонувала списання, але мене дуже цікавить одне питання.
Тіло кредиту становить 11 200 грн (я робила декілька пролонгацій). Нарахували борг у розмірі 79 968 грн. Зараз запропонували закрити кредит одним платежем до 29.11 за 9700 грн.
Все чудово, але є нюанси :
-списання відсотків буде протягом 5 днів після оплати.
Також наголошують, що оплату потрібно зробити не до 29.11 (хоча в листі вказано, що пропозиція після 29.11 недійсна), а саме 29.11, не раніше.
Мене хвилює: Якщо я зроблю оплату 29.11, але кошти дійдуть до них 30.11, чи не зарахують їх просто як частковий платіж?Вони кажуть, що таких випадків ще не було, але їм я не довіряю.
Можливо, хтось стикався із подібною ситуацією? Як у вас це пройшло?