CreditKasa Кредит каса (списання ) В кого був досвід ?

• Автор теми Автор теми Атланта
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

Атланта

Форумчанин
Дописи
50
Реакції
43
Бали
308
Атланта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт !
Кредит Каса запропонувала списання, але мене дуже цікавить одне питання.

Тіло кредиту становить 11 200 грн (я робила декілька пролонгацій). Нарахували борг у розмірі 79 968 грн. Зараз запропонували закрити кредит одним платежем до 29.11 за 9700 грн.

Все чудово, але є нюанси :
-списання відсотків буде протягом 5 днів після оплати.
Також наголошують, що оплату потрібно зробити не до 29.11 (хоча в листі вказано, що пропозиція після 29.11 недійсна), а саме 29.11, не раніше.

Мене хвилює: Якщо я зроблю оплату 29.11, але кошти дійдуть до них 30.11, чи не зарахують їх просто як частковий платіж?Вони кажуть, що таких випадків ще не було, але їм я не довіряю.

Можливо, хтось стикався із подібною ситуацією? Як у вас це пройшло?

Всім привіт !

Тіло кредиту становить 11 200 грн (я робила декілька пролонгацій). Нарахували борг у розмірі 79 968 грн. Зараз запропонували закрити кредит одним платежем до 29.11 за 9700 грн.

Також наголошують, що оплату потрібно зробити не до 29.11 (хоча в листі вказано, що пропозиція після 29.11 недійсна), а саме 29.11, не раніше.

Мене хвилює: Якщо я зроблю оплату 29.11, але кошти дійдуть до них 30.11, чи не зарахують їх просто як частковий платіж?Вони кажуть, що таких випадків ще не було, але їм я не довіряю.

Нет, у них оплата моментальная, будет написано что внесли столько то. И да спишут через пару дней, у меня недавно так же было. Что насчёт оплаты, позвоте на линию, там правда клоуны. Ну или гляньте в личном кабинете. У меня вот было предложение оплатите до 25 го и мы все спишем и закроем. Я оплатил 19 го и тоже засчитали.

Нет, у них оплата моментальная, будет написано что внесли столько то. И да спишут через пару дней, у меня недавно так же было. Что насчёт оплаты, позвоте на линию, там правда клоуны. Ну или гляньте в личном кабинете. У меня вот было предложение оплатите до 25 го и мы все спишем и закроем. Я оплатил 19 го и тоже засчитали.
В личный кабинет меня не пускает ((( На гор.линии не видят проблемы 🫣 Меня смущает ,что срок до 29.11 ,но 27-28 оплачивать нельзя ,только 29.11 день в день ! Спасибо большое за ответ и Ваш опыт )

Ну хз, я зашел в личный кабинет, и там было это предложение. Попробуйте зайти на сайт через приватный режим в браузере. И может попадете в лк

Всім привіт !

писала в ветке ниже свою историю с ними. Спустя год за тело предложили, тело было 20 000, процентов до 220 000 насчитали. Я заплатила им тело в прошлую пятницу, вчера ( спустя неделю) они написали что проценты списаны кредит закрыт. Но я очень советую позвонить им на горячую линию и потребовать справку о закрытии кредита

писала в ветке ниже свою историю с ними. Спустя год за тело предложили, тело было 20 000, процентов до 220 000 насчитали. Я заплатила им тело в прошлую пятницу, вчера ( спустя неделю) они написали что проценты списаны кредит закрыт. Но я очень советую позвонить им на горячую линию и потребовать справку о закрытии
Спасибо ) Я оплатила ,через 4 дня получила смс ,что кредит закрыт .В кабинете все чисто ,нет открытого кредита ,но запросила еще и справку (жду почти неделю и еще нет ))Спасиьо за ответ ❤️

Скажите, пожалуйста, спустя сколько времени пришло прдложение и в каком формате? они написали на почту/смс или вы связывались?
Спасибо ) Я оплатила ,через 4 дня получила смс ,что кредит закрыт .В кабинете все чисто ,нет открытого кредита ,но запросила еще и справку (жду почти неделю и еще нет ))Спасиьо за ответ ❤️
і у кого були такі ж випадки, чи було це першою пропозиціє чи вона зменшувалися? де контактували? перевірив в кабінеті - з 20к тіла нарахували майже 80к, пропонують закрити за 34

Останнє редагування:
Через какое время вам предложили это закрытие. Какой срок прошёл после того как вы взяли кредит.

писала в ветке ниже свою историю с ними. Спустя год за тело предложили, тело было 20 000, процентов до 220 000 насчитали. Я заплатила им тело в прошлую пятницу, вчера ( спустя неделю) они написали что проценты списаны кредит закрыт. Но я очень советую позвонить им на горячую линию и потребовать справку о закрытии кредита
Вам повезло, а на мене за 4 к в суд подали з липня мене все переносять і переносять хочуть 20, чекаю, але 4000 інших людях і сумі інші, а на мене в суд, і постійно відмовляли вам не положено, я вітаю вас!

Скажите, пожалуйста, спустя сколько времени пришло прдложение и в каком формате? они написали на почту/смс или вы связывались?

і у кого були такі ж випадки, чи було це першою пропозиціє чи вона зменшувалися? де контактували? перевірив в кабінеті - з 20к тіла нарахували майже 80к, пропонують закрити за 34
Брала кредит на початку 22 року (в січні )Тіло 11000 ,по % майже 80000 ,була пролонгація на 1300 .Десь пів року назад запропонували закрити за 9700 одним платежем ,але по строку пропозиція діяла 3 дні ,я побачила в останній день і попросила більше часу на що отримала відмову .Потім пів року вимагали тільки всю суму ,частинами чи як зручно ,звісно я відмовлялась і чекала суду …Пройшло майже пів року і знову ця пропозиція і знову 3 дні на оплату (пропозиція 19.11 була і оплата до 22.11 …Пропозиції приходили тільки на пошту ,але там було посилання на Вайбер .Я вже через Вайбер попросила тиждень часу або розбити на 2 платежі і вони дали час до 29.11 ,але з умовою ,що саме 29.11 повинна бути оплата (не раніше і не пізніше )за що я переживала ,тому що якщо платіж зарахують 30.11 тоді пропозиція не дійсна .Оплатила 29.11 зранку і все пройшло добре (маю Надію ))протягом 4 днів списали % і прийшло повідомлення ,що кредит закритий .
За 3 роки запропонували 2 рази …

Хммм, якщо це Укрфінстандарт, то ще в 20брала, по-моєму, 7 тис, були пролонгації і до цих пір чекають 35 тис.

Всім привіт !

А скільки ви були у просрочці що вам запропонували таку суму?

Назад
Угорі