CreditKasa Кредит каса-, простроченя

• Автор теми Автор теми Мfm.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K
Всім привіт, Писала я на фіолетову кнопку 3 рази, ніхто не відповів. Вийшла на простроченя, плітж раз в 21 день, по 4000 , чи багато нараховують? І коли подають до суду, і взагалі як себе зараз поводять

Всім привіт, Писала я на фіолетову кнопку 3 рази, ніхто не відповів. Вийшла на простроченя, плітж раз в 21 день, по 4000 , чи багато нараховують? І коли подають до суду, і взагалі як себе зараз поводять
Мне написыпают время от времени, может звонят но тем телефоном не пользуюсь

Если у вас платеж 03.03 попробуйте написать им утром 24.02, что у вас дата погашения кредита 03.03, но в связи с такими-то проблемами нет денег на оплату даже пролонгации и что сможете погасить кредит полностью такого то числа. Если не ответят до утра 28.02 напишите еще раз утром 28.02 то же самое и ждите ответа. Вы должны понимать, что больше месяца на оплату вам скорее всего никто не даст и оплата должна быть полная
Доброго дня, прийшло на електронну адресу відповідь, надають 15 днів заморозки, як правильно їм відповісти що погоджуюсь на умови... Писати їм у відповідь на електронну адресу просто погоджуюсь чи як?

Доброго дня, прийшло на електронну адресу відповідь, надають 15 днів заморозки, як правильно їм відповісти що погоджуюсь на умови... Писати їм у відповідь на електронну адресу просто погоджуюсь чи як?
просто так і напишіть у відповідь на лист
"дякую за пропозицію, я хочу призупинити нарахування відсотків"
будь як своїми словами
я писала як вище
потім як готові будете платати, можете попросити гарантійний лист
а потім довідку про відсутність заборгованості

просто так і напишіть у відповідь на лист
"дякую за пропозицію, я хочу призупинити нарахування відсотків"
будь як своїми словами
я писала як вище
потім як готові будете платати, можете попросити гарантійний лист
а потім довідку про відсутність заборгованості
Дякую)

Я натискав до просрочки, відписали на пошту мені коли вже нарахували перший штраф
за 15 днів потрусив оточення і закрив їх, іншого виходу не було(
Що це за фіолетова кнопка я зрозуміти не можу?

МаріяGnatova,

Назад
Угорі