Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зайдіть в особистий кабінет Кредит каса. Якщо ваш борг там відображається значить не продали і відділи на прозвон бо самі уже заколупались до вас дзвонити і випрошувати гроші. Якщо нема боргу то значить продали. Виймайте шампусік і святкуйте. З тими хто купив ваш борг вас нічого не повязує. Мені теж такі смс приходтли правда ніби продали Кредит експрес зайшла перевірла мій борг досі в Кредит касі так що ці тільки дзвонять я з ним прикалюютья трохи якщо є час.Привіт усім.
Чула таке,що кредит Каса не продає колекторам,аж сьогодні прийшла смс.
Хочуть приїхати?
Чекаю з нетерпінням![]()
я так їх і питаю як дзвонять передали чи продали. До речі самі звонилки часто путають спочатку кажуть продали, кажу дайте докази, всі необхідні документи і тоді будем говорити а вони відразу що просто представляють інтереси кредитора і нічого мені надавати не повинні..Передали - не значит продали.
Народ, Вы когда научитесь доверять только письменным документам и доказательствам?
НР це щоВ них після НР масова передача на прозвон пішла!)
І в МФО запрос посилали і в Нацком скарги писали. І що... Відповідь приходить або не дали документи для перевірки, або вияввлено порушення, складемо акт. Деякі МФО припинили нарахування відсотків суми заморозили. Але тим МФО по яких то прийшло все до лампочки як рахували свої відсотки так і рахують. Як діяти в такій ситуації?Не все отвечают, хоть и получают запросы. Это не мешает Вам грамотно составить жалобу в НКФУ, сославшись уже на то, что Ваше обращение МФО проигнорировала.
Далее, это админ. правонарушение. Тут уже можно и в суд обратиться.
Сколько просрочка?о
С лета
На бездіяльність НКФП - скаргу Президенту. Збирати документи та готуватись до суду.І в МФО запрос посилали і в Нацком скарги писали. І що... Відповідь приходить або не дали документи для перевірки, або вияввлено порушення, складемо акт. Деякі МФО припинили нарахування відсотків суми заморозили. Але тим МФО по яких то прийшло все до лампочки як рахували свої відсотки так і рахують. Як діяти в такій ситуації?
На бездіяльність НКФП - скаргу Президенту. Збирати документи та готуватись до суду.
[/QUOTE
Звернення ж розглянуто. Якщо не виявили порушень чи виявили і склали акт а МФО їх не виконує то хіба ж це бездіяльність НКФП
Не знаю як((на скрине фамилию затрите свою
удалите-затрите и заново загрузитьНе знаю як((
Самая убитая контора с самыми хамовитыми звонилками. Мне пришло сообщение о выездной группе от них. Угрожали вчера, что если за час не заплачу, то заплатит моя мама. Называли ее ФИО.Привіт усім.
Хочуть приїхати?
Чекаю з нетерпінням![]()
За 2,5 года ещё продолжают звонить?!(((И мне тоже самое сегодня пришло
Просрочка 2.5 года
Меня тоже кредит касса передала кредит експрес.Один раз разговаривали спросила документы девушка положила трубку и пришло смс что я откакзалась от оплаты боргу .И справа передана в другой отдел И сегодня утром уже звонили я трубку не брала
Такое же смсТоже продали, даже не помню кому. Читала, что это пролл сто переуступка требований. По сути та же контора
Просто на обзвон взялиПривіт усім.
Хочуть приїхати?
Чекаю з нетерпінням![]()
В кого? В касиВідібрали ліцензію
У Кредит ЕкспресВ кого? В каси
Вчера еще звонили гадыУ Кредит Експрес
это получается они уже месяц почти без лицензииУ Кредит Експрес
Нагадайте їм, може забули, та ще й про поліцію не забудьтеВчера еще звонили гады
это получается они уже месяц почти без лицензии