CreditKasa Кредит каса подає документи до суду!

• Автор теми Автор теми AlishaSh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 278
  • Перегляди Перегляди 18K
Я уже понабивал) в любом случае это долгая история если нет сразу денег зарлатить
Та в этом и проблема, такой суммы сразу нет . Если МФО идут на уступки , за тело , за пол тела , и т.д. , то вот с банками не знаю как быть . Если не платить пару месяцев и копить деньги, то долг всё больше и больше будет.
Та в этом и проблема, такой суммы сразу нет . Если МФО идут на уступки , за тело , за пол тела , и т.д. , то вот с банками не знаю как быть . Если не платить пару месяцев и копить деньги, то долг всё больше и больше будет.
Всё что накопишь , отдашь ща %

Секрет)

Є виграшні справи, але за 21 рок, але ж там не було ще такого ляпа як "300 днів"
Я вас прошу, ці 300 днів, повна туфта. Кредит Каса не змінилася в цьому плані, на мене подали в суд, потім дзвонили, аби заплатила суму, яку вимагали одразу за гарантійним листом, закінчилося таки судом. Я консультувалася з різними юристами, знайшли, що за договором не добре пораховані відсотки, далі, що сума пролонгації за договором таки входить в суму кредиту. І от вже 4 засідання з цими імбіцилами.

Що робити як що кредіт каса подає на суд підкажіть що робити
Звертатися до юриста. Там цей договір в 300 днів і купа нюансів. В моїй ситуації в мене була пролонгація, в договорі ми знайшли, що відсотки пораховані не у відповідності до договору тай от вже 4 місяці переносять засідання

Останнє редагування:
Тут есть маленькая проблема.
Исполнитель не дает выбор, или арест, или взыскание из зп.
Или то и то вместе, у меня исполнитель наложил арест на все имущество и поблокировал все счета кроме зп.

У меня у них тоже кредит на все 18000. Платила 2 раза по 4281 грн. и всё. Я так понимаю что мне с ними предстоит суд . Читая инфу понимаю, что я скорее проиграю , чем выйграю ? Типо проценты видела , два платежа внесла значит подтвердила , обязанности не выполнила . Как в такой ситуации можно выиграть ? Что аргументировать судье ? (((
У меня у них тоже кредит на все 18000. Платила 2 раза по 4281 грн. и всё. Я так понимаю что мне с ними предстоит суд . Читая инфу понимаю, что я скорее проиграю , чем выйграю ? Типо проценты видела , два платежа внесла значит подтвердила , обязанности не выполнила . Как в такой ситуации можно выиграть ? Что аргументировать судье ? (((
В договоре вообще черт ногу сломит .

В договоре вообще черт ногу сломит .
Якщо буде суд,то Ваша справ адвоката собі обрати. Напише відзив. А далі будете діяти в залежності від ситуації.

В нас старі договори, подають по новим в більшості.
В мене договір на 300 дні, і я так розумію що потрібно готовитись до суду, вже накрутили 90 к., і прострочка більше року.

Вкладення

• Screenshot_20240329-111115_Messages.webp
    Screenshot_20240329-111115_Messages.webp
    110.6 Кб · Перегляди: 104
В мене договір на 300 дні, і я так розумію що потрібно готовитись до суду, вже накрутили 90 к., і прострочка більше року.
Лишним отложить деньги на адвоката точно не будет, а там может пронесет, не на всех они в суд подают.

Тут 50/50
Але, як написали вам вище, незавадить мати "подушку" на юридичну допомогу в разі, якщо вони все ж таки підуть з позовом до суду.

Сьогодні прийшло повідомлення про рішення суду, ми програли, написав адвокату про це, чекаю відповіді, думаю, що скоріш за все буду подавати апеляцію, брав 19тис, просять більше 80тис. Хз як буде далі, ділюсь досвідом. Брав в березні 2024 спочатку робив пролонгацію, потім зрозумів, що це дуже багато, і немає коштів, почав працювати з адвокатом спочатку пропонували списати малу частину від загального боргу, потім подали в суд. Зараз є надія трохи затягнути з цим щоб встигнути якось назбирати повну суму у разі програшу в апеляції
Хтось може підказати на подання апеляції дають 30днів, після подання скільки вони будуть розглядати? І після розгляду можна буде ще щось зробити?

Сьогодні прийшло повідомлення про рішення суду, ми програли, написав адвокату про це, чекаю відповіді, думаю, що скоріш за все буду подавати апеляцію, брав 19тис, просять більше 80тис. Хз як буде далі, ділюсь досвідом. Брав в березні 2024 спочатку робив пролонгацію, потім зрозумів, що це дуже багато, і немає коштів, почав працювати з адвокатом спочатку пропонували списати малу частину від загального боргу, потім подали в суд. Зараз є надія трохи затягнути з цим щоб встигнути якось назбирати повну суму у разі програшу в апеляції
Хтось може підказати на подання апеляції дають 30днів, після подання скільки вони будуть розглядати? І після розгляду можна буде ще щось зробити?
А з ким Ви співпрацювали?)))

Усенко Антон - адвокат.
Зараз думаю, чи варто оплачувати послугу апеляції близько 8тис, і на початку ще 10тис оплатив, чи варто шукати інакшого адвоката
:facepalm1:

Це була моя помилка?

[SARCASM]

Та я вже зрозумів, що міг знайти когось кращого, як гадаєте ще не пізно змінити адвоката? Я ще не оплачував послугу апеляції, і от сиджу і думаю😅. Про закриття МФО своїми силами я і сам знаю, в от щодо суду не знаю, чи вони зможуть допомогти[/SARCASM]
Сашкаааа, не підкажете до го саме можна звернутись?

А "форумні" адвокати чи адміністрація сайту надають клієнту якісь гарантії? Якщо так. то м'яко це виглядає,як на мене дууууууже дивно.

Капслок, п. 3.3
Усенко Антон - адвокат.
Зараз думаю, чи варто оплачувати послугу апеляції близько 8тис, і на початку ще 10тис оплатив, чи варто шукати інакшого адвоката
Братися за справу після когось задоволення "ще те". Я не знайомий з цим адвокатом.Глянув його послужний,з плюсів те,що працював "бехом",тобто з бухгалтерією повинен товаришувати, та досвід в адвокатурі 10 років. Думайте,вирішувати Вам.
гарантію може дати тіко Бог
ПОГОДЖУЮСЯ,а ще патологоанатом.

Назад
Угорі