Кредит Каса обнагліла вкрай,що робити?

• Автор теми Автор теми RomanVorobei
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 8K
А якщо звернуться в суд і буже велика просрочка,суд може одобрити щоб я виплатив всю суму МФО?
Якщо ігнорити суд, цілком можливо.
При аргументованому і фаховому захисті такого не було.
після звернення до суду вони вже не зможуть відсотки нарахувати.
Елементарно зможуть... і роблять таке.
Про це неодноразово писали на форумі. Більш того, знаю людей, в т.ч з форуму, в яких постанова суда на руках "нічого не винен" а фінустанова ігнорує це і далі вимагає ? "погашення боргу"...
Реалії нашої фін. системи.

Якщо ігнорити суд, цілком можливо.
При аргументованому і фаховому захисті такого не було.

Елементарно зможуть... і роблять таке.
Про це неодноразово писали на форумі. Більш того, знаю людей, в т.ч з форуму, в яких постанова суда на руках "нічого не винен" а фінустанова ігнорує це і далі вимагає ? "погашення боргу"...
Реалії нашої фін. системи.
Я мав на увазі, що законно не зможуть, оскільки не буде на це правових підстав)) Знаю, що так банки в основному роблять (особливо Приват та Альфа тощо).
Виконавчий напис зараз під забороною, з чим вони потім зі своїми "хотєлками" до суду підуть?
Вимагати вони можуть хоч Місяць з неба, але ніхто не скасовував звернення до поліції чи скарги до НБУ. Можливо, це не дуже дієвий інструмент, але який є...

Я мав на увазі, що законно не зможуть,
В них своє бачення законів і правочину... і саме прикре, що подекуди виграють справи, бо люди відверто ігнорують свій захист і не борсаються з ними в судах.

В них своє бачення законів і правочину... і саме прикре, що подекуди виграють справи, бо люди відверто ігнорують свій захист і не борсаються з ними в судах.
Саме на ігнор і страх людей і програмують колектори через телефонний терор. Навіть якщо психологічно людина витримує дзвінки, листи та погрози, на суд вже у більшості з боржників не стає наснаги.

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи подають вони у суд та яка практика по судах з ними зараз??

Юзер, тема є в розділі для перевірених. Точно є.
В суді хотіли тіло +%. Отримали. Через мій забитий болт на апеляцію. Програш в першій інстанції пов'язаний скоріше з відношенням судді до знайомого прізвища. Отака хня, малята.
P.s. я в каси був першим. Пізніше бачив ще один інцидент, але не слідкував за справою.

Цей форумчанин вам вже відповів)
побачив, дякую))))
Юзер, тема є в розділі для перевірених. Точно є.
В суді хотіли тіло +%. Отримали. Через мій забитий болт на апеляцію. Програш в першій інстанції пов'язаний скоріше з відношенням судді до знайомого прізвища. Отака хня, малята.
P.s. я в каси був першим. Пізніше бачив ще один інцидент, але не слідкував за справою.
тобто вони одразу просили тіло і %?

Насколько долго к.касса может предлагать тело? Предлагали в последний раз в августе, больше не было никаких предложений. И как она вообще идёт на встречу после очень длительной просрочки с предложением о теле/реструктуризации?

RomanVorobei, буває. Мені 20+ нарахували з 10. Потім вирішили що можна 12500 просить. Але на той момент я вже перестав паритись про них і змусив паритись їх.
Так само було з 10 нарахували 32к потім предложили за 12 закрити і то частинами

Дуже дякую вам,за допомогу

Виходить,що їх відсотки які вони нараховують не до кінця законні?
Зовсім незаконні відсотки я знайшла одного разу закон про те як мають поводитися банки та мфо,що навіть при просрочці, нарахування не може бути перевищене за тіло, максимум 15 чи 20 відсотків і все
Так само було з 10 нарахували 32к потім предложили за 12 закрити і то частинами
Screenshot_2022-11-16-21-08-40-256_com.miui.notes.webp

Зовсім незаконні відсотки я знайшла одного разу закон про те як мають поводитися банки та мфо,що навіть при просрочці, нарахування не може бути перевищене за тіло, максимум 15 чи 20 відсотків і все

Screenshot_2022-11-16-21-08-40-256_com.miui.notes.jpg
І де тут відсотки? Якщо мова йде лише про пеню та штрафи

Назад
Угорі