Кредит капітал подали до суду

• Автор теми Автор теми блумберг
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 4K
Эта информация вам никак не навредит, но я не настаиваю) если тело 3000, а требуют 15000, то конечно лучше защищаться.

Спiвчуваю вам( ви захищались у судi? Я також програла у судi, але iнша мфо( кредiт капiтал також погрожуе судом, але поки незмогла iм дозвонитись, щоб вияснити у кого вони викупили
ні не захищалася , в мене ще був суд з еапб то теж програла їм суд сума 70000 оплачую..... з ними захищалася в суді пршої інстанції і в апеляці але нажаль нічого не вийшло

ні не захищалася , в мене ще був суд з еапб то теж програла їм суд сума 70000 оплачую..... з ними захищалася в суді пршої інстанції і в апеляці але нажаль нічого не вийшло
Велике тiло було у еапб? Маю у них 4 договори, нехочуть домовлятися, погрожують також(

Эта информация вам никак не навредит, но я не настаиваю) если тело 3000, а требуют 15000, то конечно лучше защищаться.

Спiвчуваю вам( ви захищались у судi? Я також програла у судi, але iнша мфо( кредiт капiтал також погрожуе судом, але поки незмогла iм дозвонитись, щоб вияснити у кого вони викупили
Зареєструйтеся в кабінеті Прімоколек, це тей самий кредит капітал. Там все видно, в кого купили і що хочуть

Зареєструйтеся в кабінеті Прімоколек, це тей самий кредит капітал. Там все видно, в кого купили і що хочуть
Пiсля всього, що довелось пережити з цими шарагами, я боюсь будь де, що з ними повязано, рееструватись.

Вітаю! Сьогодні зайшла до реєстру суд рішень, і сюрпрайз,, я давно не заходила, к-капітал 29.08 подав до суду. Я не знаю по якому кредиту і яка сума позову. Де я можу взяти матеріали справи, підкажіть будь-ласка? Взагалі більше 5 років пройшло, хіба вони мають право ще подавати до суду?

:yes2: навіть через 50 років мають право подати до суду.

В є-суд.
А засідання ще не було?
Я навіть не знаю, в реєстрі написано відкрито провадження

:yes2: навіть через 50 років мають право подати до суду.

В є-суд.
А засідання ще не було?
Це ж і відзив вже не подати(

Я навіть не знаю, в реєстрі написано відкрито провадження

Це ж і відзив вже не подати(
подати.
строк йде з моменту отримання ухвали суду про відкриття провадження.
якщо, ви не отримували її укрпоштою, та лише сьогодні зареєструєтесь в ел суді, то строк піде із сьогоднішнього дня

подати.
строк йде з моменту отримання ухвали суду про відкриття провадження.
якщо, ви не отримували її укрпоштою, та лише сьогодні зареєструєтесь в ел суді, то строк піде із сьогоднішнього дня
Ні, не отримувала. В ел. суді ніколи не реєструвалась, я можу зареєструватись в ел. суді і там подати відзив?

А як дізнатися чи було засідання? Теж в ел. суді?
саме так.
звісно, якщо справа із викликом сторін, то побачите дату на яку призначено засідання.
якщо без виклику, то просто чекати поки буде рішення

саме так.
звісно, якщо справа із викликом сторін, то побачите дату на яку призначено засідання.
якщо без виклику, то просто чекати поки буде рішення
Я от думаю чи є сенс намагатися з ними домовитися щоб позов відкликали?Але все ж таки спочатку зареєструюсь в ел суді подивлюсь суму позову

Я от думаю чи є сенс намагатися з ними домовитися щоб позов відкликали?Але все ж таки спочатку зареєструюсь в ел суді подивлюсь суму позову
я ж не знаю, що вони від вас хочуть?)))
і скільки можуть запропонувати, якщо взагалі погодяться на "домовитись"))

Та да))) я сама ще не знаю.. ще діджифінанс грозяться подати до суду🤪

Я от думаю, чи можуть вони, знаючи що терміни позовної давності пройшли , подавати до суду. Значить все ж таки не пройшли🧐

Та да))) я сама ще не знаю.. ще діджифінанс грозяться подати до суду🤪

Я от думаю, чи можуть вони, знаючи що терміни позовної давності пройшли , подавати до суду. Значить все ж таки не пройшли🧐
а хто казав, що вони пройшли?)))
тут верховний суд, не може розібратись, пройшов чи ні)))
а ви від цих "геніїв" хочете, щоб вони розібрались))

Отже це позов по мфо мілоан , тіло 6500, хочуть 18200.. за договором 19-року😳,., скільки приблизно можуть коштувати послуги адвоката по такій справі?

Відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Отже це позов по мфо мілоан , тіло 6500, хочуть 18200.. за договором 19-року😳,., скільки приблизно можуть коштувати послуги адвоката по такій справі?

Відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.
справу треба бачити..але, враховуючи суму позову...може і є сенс домовитись, до суду

А якщо в зустрічній заяві писати що я готова сплатити тіло кредиту? Чи є в цьому сенс? Чи вже краще тоді взагалі нічого не визнавати.. я стільки відсотків їм віддала за попередні позики🥺
справу треба бачити..але, враховуючи суму позову...може і є сенс домовитись, до суду

Назад
Угорі