Кредит-Капітал подали до суду.

• Автор теми Автор теми Maks1927
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 3K

Maks1927

Форумчанин
Дописи
150
Реакції
63
Бали
913
Maks1927 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кредит-Капітал подали до суду.Призначено склад суду доречі подали до суду не за місцем приписки , в дії поки нічого нема і в електроний суд не маю змоги увійти.Пробив себе на судовій владі.

Що скажете про них і які шанси?Договори грудня 2021 року.

В цілому неможна сказати, що у Кредит-Капітал гарно налагоджена позовна робота. При належній підготовці цілком вірогідно отримати позитивне для Вас рішення суду.
До речі - хто у Вас первісний кредитодавець?

В цілому неможна сказати, що у Кредит-Капітал гарно налагоджена позовна робота. При належній підготовці цілком вірогідно отримати позитивне для Вас рішення суду.
До речі - хто у Вас первісний кредитодавець?
Зрозуміло дякую чесно не памятаю , договори ще 2021 року , і їх з кредит-капітал 4 штуки куплених , матеріалів позовної заяви ще не бачив

У мене також подали. Селфі кредит, договір від вересня 22р, тіло 12 тис, хочуть 106 тис, не платила (бо закривала борги за комунальні, + по Привату, виконавче і по реструктуризації в іншому МФО). На перше засідання суду не ходила, наступне 16 січня. По 1 МФО від КК суд вже прийняв рішення, при тілі тис 10, сума боргу 36 тис, виконавцю поки не передають десь пару місяців. Шукаю адвоката. Хто має з ними досвід, які перспективи?

У мене також подали. Селфі кредит, договір від вересня 22р, тіло 12 тис, хочуть 106 тис, не платила (бо закривала борги за комунальні, + по Привату, виконавче і по реструктуризації в іншому МФО). На перше засідання суду не ходила, наступне 16 січня. По 1 МФО від КК суд вже прийняв рішення, при тілі тис 10, сума боргу 36 тис, виконавцю поки не передають десь пару місяців. Шукаю адвоката. Хто має з ними досвід, які перспективи?
А через скільки вони подали до суду після того як викупили борг?

Як я казав раніше - у КК позовна робота побудована так собі...
То ж при правильно обраній тактиці шанси досить високі.

Ви так добре знаєте, як в них побудована позовна робота, певно там на 0.25 ставки працюєте?
А ви не подумали, що людина підписана як "Адвокат" тож можливо вона якраз працює з позовами захищаючи інтереси "боржників"?
zalupabambyk, І ознайомтесь з правилами форуму, зокрема п 1.2.1.
Змініть нікнейм.

Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!
А ви не подумали, що людина підписана як "Адвокат" тож можливо вона якраз працює з позовами захищаючи інтереси "боржників"?
Змініть нік
Ви спочатку зайдіть в реєстр судових рішень і подивіться кількість виграшних і програшних справ, всього доброго.
Змініть нікнейм.
А ще в нас в країні свобода слова, як хочу так і підписуюсь. Чи вас ображає мій нік?

Ви спочатку зайдіть в реєстр судових рішень і подивіться кількість виграшних і програшних справ, всього доброго.
І про що це свідчить? Де причинно-наслідкове у вашому "працюєте на 0,25"?
А ще в нас в країні свобода слова, як хочу так і підписуюсь. Чи вас ображає мій нік?
Ви порушуєте правила форуму.
Мені особисто пофігу як ви себе позиціонуєте в суспільстві)

І про що це свідчить? Де причинно-наслідкове у вашому "працюєте на 0,25"?

Ви порушуєте правила форуму.
Мені особисто пофігу як ви себе позиціонуєте в суспільстві)
Оффтоп

Он ушел позиционировать себя в обществе

Купили в єгроші, тіло 4000 хочуть 15000. Ніяких пропозицій до цього від них не було. Розкажіть, хто через це проходив. Поділіться досвідом, будь ласка, бо вже їде дах

Купили в єгроші, тіло 4000 хочуть 15000. Ніяких пропозицій до цього від них не було. Розкажіть, хто через це проходив. Поділіться досвідом, будь ласка, бо вже їде дах
У меня история с ними такая...Выкупили три моих кредита..насчитали там ,что хотели.Написала им сама,предложила закрыть два кредита за тело...в тот же день согласились и скинули гарантийные письма,срок на оплату - месяц.А третий кредит по форварду...не знаю что делать с ним,мне Форвард должен ещё деньги за юр.помощь ( после сноса ИНН).

У меня история с ними такая...Выкупили три моих кредита..насчитали там ,что хотели.Написала им сама,предложила закрыть два кредита за тело...в тот же день согласились и скинули гарантийные письма,срок на оплату - месяц.А третий кредит по форварду...не знаю что делать с ним,мне Форвард должен ещё деньги за юр.помощь ( после сноса ИНН).
Не знаю, чи є сенс з ними домовлятись, якщо вже в суд подали. Мені не дзвонили і нічого не пропонували

Не знаю, чи є сенс з ними домовлятись, якщо вже в суд подали. Мені не дзвонили і нічого не пропонували
Ну,если подали,то я не знаю...хотя где-то видела,что бывают случаи что отзывают потом заявы...не знаю,даже..может у кого был такой опыт.

А Ви реєструвалися у них в кабінеті чи вони самі писали суми які нарахували?

Скажіть будь ласка, через скільки після викупа вони пішли на тіло?? Що ви їм писали? У мене у них теж 2 договора

Доброго вечора мене також подали до суду,захищатися немає коштів.Подзвонила сьогодні до них просила розбити тіло і не великий відсоток на платежі.Мені сказали що ні,якщо до 19 березня сплачу 25 тис,то суду не буде.Кредит був в Мілоан 2023 р,від кредит Капітал пропозицій не було.Тепер не знаю як бути далі

Назад
Угорі