- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44772
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Для налоговой аргумент ?Всем миром помогли.

Вовка боятися і в ліс не ходити? Живи зараз і тут. Статися може все що завгодно і з ким завгодно.не факт !лишняя самоуверенность по принципу "взял верну без проблем" потому что у меня все железно и стабильно может сыграть злую шутку !P.S по себе знаю......
Це все зрозуміло...але ж це не значить що треба підти у всі банки краіни,нагребти кредитів,злітати у Тайланд,просто гроші просади....Бо завтра зі мною щось трапиться ,а я не взяла займ у 19 шаразі....Треба добрать....так біда,вже не дають більше.....тому тут двояка думка.Вовка боятися і в ліс не ходити? Живи зараз і тут. Статися може все що завгодно і з ким завгодно.
Использовать кредитный лимит , погасить в грейспериод и получать кешбек 15% от оплаты комуналки это хорошо или плохоТак все же: кредит - это хорошо или плохо?
Ви знаєте, це справа кожного, абсолютно. Взяла кредит, полетіла в Тайланд - побачила світ, отримала багато крутих емоцій. Не взяла кредит, сидиш копиш, потім бакс піднявся, потім зуб випав, потім ще щось і ти сидиш така в 60 з купою хвороб без кредитів і без емоцій і не має, що згадати. Звісно я ж за то, щоб без фанатизму. Але не має чим гордитися думаючи про те, що ти не маєш кредитів і нічого в житті не бачила.Це все зрозуміло...але ж це не значить що треба підти у всі банки краіни,нагребти кредитів,злітати у Тайланд,просто гроші просади....Бо завтра зі мною щось трапиться ,а я не взяла займ у 19 шаразі....Треба добрать....так біда,вже не дають більше.....тому тут двояка думка.
І Ви знаєте самі, що в більшості випадків люди, які мають зараз по 20-30 кредитів з них в руках тримали 2, а всі інші пішли на пролонгації і закриття. Я Вам маю це розповідати? Ви ж не просто так тут? Самі знаєте правду. Є такі люди, що спеціально беруть багато, знаючи, що не будуть віддавати - але переважна більшість тут таких, про яких я написав вище.Це все зрозуміло...але ж це не значить що треба підти у всі банки краіни,нагребти кредитів,злітати у Тайланд,просто гроші просади....Бо завтра зі мною щось трапиться ,а я не взяла займ у 19 шаразі....Треба добрать....так біда,вже не дають більше.....тому тут двояка думка.
Абсолютно згодна.Але..я особисто за себе кажу,вже б не взяла кредит і не полетіла нікуди....З мене було достатьо нервотрепки,щоб той відпочинок потім не вийшов боком...коли звонять усьому селі і розказують про тебе,то емоціі такі...що зашкалюєВи знаєте, це справа кожного, абсолютно. Взяла кредит, полетіла в Тайланд - побачила світ, отримала багато крутих емоцій. Не взяла кредит, сидиш копиш, потім бакс піднявся, потім зуб випав, потім ще щось і ти сидиш така в 60 з купою хвороб без кредитів і без емоцій і не має, що згадати. Звісно я ж за то, щоб без фанатизму. Але не має чим гордитися думаючи про те, що ти не маєш кредитів і нічого в житті не бачила.
То все зрозуміло, але є друга сторона цієї ситуації - ми завжди думаємо за когось, тільки не за себе. Повірте, Ваше село про Вас подумає добу, і забуде - всім на Вас пофіг, кожен зациклений на собі.Абсолютно згодна.Але..я особисто за себе кажу,вже б не взяла кредит і не полетіла нікуди....З мене було достатьо нервотрепки,щоб той відпочинок потім не вийшов боком...коли звонять усьому селі і розказують про тебе,то емоціі такі...що зашкалює
Та що...я сама така ж...в руках тримала 15 тисяч...а зараз тіла на 118...Ну смарт закрила.Все...Але вже точно більше не полізу..Ви знаєте, це справа кожного, абсолютно. Взяла кредит, полетіла в Тайланд - побачила світ, отримала багато крутих емоцій. Не взяла кредит, сидиш копиш, потім бакс піднявся, потім зуб випав, потім ще щось і ти сидиш така в 60 з купою хвороб без кредитів і без емоцій і не має, що згадати. Звісно я ж за то, щоб без фанатизму. Але не має чим гордитися думаючи про те, що ти не маєш кредитів і нічого в житті не бачила.
І Ви знаєте самі, що в більшості випадків люди, які мають зараз по 20-30 кредитів з них в руках тримали 2, а всі інші пішли на пролонгації і закриття. Я Вам маю це розповідати? Ви ж не просто так тут? Самі знаєте правду. Є такі люди, що спеціально беруть багато, знаючи, що не будуть віддавати - але переважна більшість тут таких, про яких я написав вище.
Зрозуміло що в кожного своі проблеми,своі моменти...Але...після всього пережитого я більше не хочуТо все зрозуміло, але є друга сторона цієї ситуації - ми завжди думаємо за когось, тільки не за себе. Повірте, Ваше село про Вас подумає добу, і забуде - всім на Вас пофіг, кожен зациклений на собі.
Я влезла в МФО ради спасения жизни другого. Не жалею ни о чем.Да нет, это не вопрос, который требует мгновенный ответ, скорее это вопрос, на который можно постепенно найти ответ и каждый найдет его сам для себя. Что такое кредит - знают многие, а то и все. Просто могут быть исключения: гости, которые в тему заглянули случайно. Извините, но полную формулировку этого слова вы найдете в Википедии, например. Тратить время на объяснения я не буду. Но хочу сразу перейти к самому главному.
Так все же: кредит - это хорошо или плохо? И вот тут определенно дать четкий ответ не получится. Но почему? Казалось бы он очевиден. Кредит - проценты - долги - нервы - просрочки - звонки - испорченная репутация - ссоры с родственниками... Список модно продолжить. То есть, с данной позиции явно займ или кредит это не самое положительное обстоятельство в финансовой жизни человека. Оно и понятно.
Есть такие моменты, когда кредит необходим. Но только не на "срочную покупку нового Айфона" или "хочу удивить свою подругу". Это не необходимость. И даже оформление кредита на покупку одежды ребенку, сбора в школу или, что ужаснее всего, на продукты питания или заплатить коммуналку тоже не является необходимостью. В данном случае это необходимость в деньгах, но не в кредите, однако, из-за простоты их оформления появилась возможность пользоваться кредитами и для этих целей.
Но вот в каких моментах кредит может быть полезен или как минимум не навредит тому, кто им пользоваться будет? Только в том случае, если у заёмщика есть деньги, а его годовой доход как минимум раз в пять больше, чем кредитный лимит. И этот доход стабильный.
Не даром же многие весьма состоятельные люди пользуются кредитным лимитом от того или иного банка. В данном конкретном случае кредит не загоняет человека в долговую яму. По объективным причинам.
И если подытожить этот небольшой пост, то для человека, у которого нет денег, кредит - своего рода финансовая удавка, а для обеспеченного человека - просто как дополнение к уже имеющимся финансам, но обеспечивающее простоту пользования средствами, которые регулярно возвращаются в банк.
Кстати, ребят, в мусоре чот комменить не могу. Я размещала тему с мужиком из Полтавы, чтоб помочь ему почитать форум и не бояться каллов, а не для помощи другого рода. Чтоб кто поговорил с ним, что все это не страшно как его малюют.Я влезла в МФО ради спасения жизни другого. Не жалею ни о чем.
Считаю, что все это опыт. Для развития как личность, нам всем нужен был этот опыт. Как бонус, узнала ху из ху из окружения. И научилась посылать в пешее эротическое ста разными способами по телефону и в жизни. Всем добра!
На цей страх і давлять кали.То все зрозуміло, але є друга сторона цієї ситуації - ми завжди думаємо за когось, тільки не за себе. Повірте, Ваше село про Вас подумає добу, і забуде - всім на Вас пофіг, кожен зациклений на собі.