Кредит 7 запропонували закрити за пів тіла

• Автор теми Автор теми Влад 11111111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 945

Влад 11111111

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
57
Бали
193
Влад 11111111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Запропонували закрити за пів тіла (тіло 15000) на сотий день протермінування, такі кошти будуть лише в кінці наступного місяця, хто стикався, чи протоимають вони цю акцію стільки?

Вкладення

• IMG_8484.webp
    IMG_8484.webp
    187.1 Кб · Перегляди: 226
Дякую, за відповідь, бо тіл в мене 120к +-, плюс ще витрати зʼявились термінові, і на цьому все

Може пощастить, то скажуть, давай 2к і розходимось😂

Може пощастить, то скажуть, давай 2к і розходимось😂
І таке може бути)
Дякую, за відповідь, бо тіл в мене 120к +-, плюс ще витрати зʼявились термінові, і на цьому все
Не зменшується сума заборгованості?

А як потім сплатити податок за спрощену суму кредиту?

Запропонували закрити за пів тіла (тіло 15000) на сотий день протермінування, такі кошти будуть лише в кінці наступного місяця, хто стикався, чи протоимають вони цю акцію стільки?
Вітаю. Моя мрія

У мене також було 100+ днів просрочки. Запропонували за півтіла. Але до цього ще робила кілька планових платежів, тому фактично сплатила їм більше, ніж півтіла, але все одно меньше ніж тіло. Тож вважаю, що вигідно закрила.
Шкода, що від інших кредиторів не приходять такі пропозиції) Вочевидь, вони готові ще зачекати 😄

У мене також було 100+ днів просрочки. Запропонували за півтіла. Але до цього ще робила кілька планових платежів, тому фактично сплатила їм більше, ніж півтіла, але все одно меньше ніж тіло. Тож вважаю, що вигідно закрила.
Шкода, що від інших кредиторів не приходять такі пропозиції) Вочевидь, вони готові ще зачекати 😄
Я їх 4 місяці годувала відсотками, надіюсь хоч на тіло 😂

Вітаю всіх!
В мене вже 75 днів протермінування.
Запропонували реструктуризацію на тіло на 12 місяців.
Підкажіть, хто стикався, чи довго ще можуть бути такі пропозиції і чи варто очікувати менше тіла, якщо пролонгацій не було?

Назад
Угорі