Влад 11111111
Форумчанин
- Дописи
- 118
- Реакції
- 57
- Бали
- 193
Влад 11111111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую, за відповідь, бо тіл в мене 120к +-, плюс ще витрати зʼявились термінові, і на цьому всеВлад 11111111, я думаю почекають)
Може пощастить, то скажуть, давай 2к і розходимосьВлад 11111111, я думаю почекають)
І таке може бути)Може пощастить, то скажуть, давай 2к і розходимось![]()
Не зменшується сума заборгованості?Дякую, за відповідь, бо тіл в мене 120к +-, плюс ще витрати зʼявились термінові, і на цьому все
Поки що ні, збираю коштиІ таке може бути)
Не зменшується сума заборгованості?
Еееххх...Поки що ні, збираю кошти
А як потім сплатити податок за спрощену суму кредиту?
Доброго дня усім. Нарешті дочекалась пропозиції від АФК ( Таліон) - закрила за пів тіла ( 12050). Спочатку запропонували за суттєву знижку- 29.999, наступного дня за тіло - 24100, і через два дні моєї тиші і нуль реакції, запропонували пів тіла. Гарантійну і після оплати - довідку надіслали на пошту
Залишилося закрити маленьке тіло( 3000) , якщо запропонують ЄАПБ
Із мінусів: взяла довідку про доходи за рік, тепер там від смартів та кредит 7 світиться код 189- спрощений або анульований борг . Відсотки, які нарахувались, вони подали в податкову як мій дохід. Спілкувалась з ними листами...
Вітаю. Моя мріяЗапропонували закрити за пів тіла (тіло 15000) на сотий день протермінування, такі кошти будуть лише в кінці наступного місяця, хто стикався, чи протоимають вони цю акцію стільки?
Я їх 4 місяці годувала відсотками, надіюсь хоч на тілоУ мене також було 100+ днів просрочки. Запропонували за півтіла. Але до цього ще робила кілька планових платежів, тому фактично сплатила їм більше, ніж півтіла, але все одно меньше ніж тіло. Тож вважаю, що вигідно закрила.
Шкода, що від інших кредиторів не приходять такі пропозиції) Вочевидь, вони готові ще зачекати![]()