Контактное лицо написало заявление в полицию

• Автор теми Автор теми Аля??
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 712

Аля??

Форумчанин
Дописи
227
Реакції
111
Бали
5125
Аля?? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Указала не верный номер телефона контактного лица, а сегодня сообщили что это контактное лицо написало заявление в полицию. Чего ждать дальше?

Указала не верный номер телефона контактного лица, а сегодня сообщили что это контактное лицо написало заявление в полицию. Чего ждать дальше?
А хто вам сказав про заяву?
Заява на вас написана?

В вайбер написали.
Да на меня
Як на мене- це розвод))
Якби навіть написали на вас ( хоч і брєд) , то як мінімум вам би з поліції був би дзвінок, від участкового. А у вайбері можна представитись можна ким завгодно.

Да я вообще все номера повыдумывала. И что? Как они найдут меня и мой Вайбер. Мне кажется, что это опять МФО неугомонные.

А почему шараги не проверили контактных? Проблема в них! Не парьтесь!Ничего вам не будет! В банках контактных указывают не тех, их никто не проверяет, сколько раз брала кредит, не один не сказал, что к ним хвонили и спрашивали про меня!

Аля??, я так розумію, що термін прострочки у вас ще не великий??
На даному етапі будьте готові до такого роду повідомлень)))
Пройде трохи часу і будуть писати зі служби безпеки, з різного роду департаментів??, одним словом, на що вистачить фантазії- тим і представляться??

Аля??, я так розумію, що термін прострочки у вас ще не великий??
На даному етапі будьте готові до такого роду повідомлень)))
Пройде трохи часу і будуть писати зі служби безпеки, з різного роду департаментів??, одним словом, на що вистачить фантазії- тим і представляться??
Нет около 3х месяцев просрочка

На мене теж писали заяви, при чому багато. Кожен раз спілкувалась з слідчим і участковим, пояснювала ситуацію, що платити не відмовляюсь, але не ті шалені проценти. Що Шараги на уступки не йдуть. То поліція прекрасно це все розуміє, і з тими заявами вони нічого далі не роблять. Просто бесіду проводять і все.

а фамилиюимяотчество контактного лица указали правильно?

Назад
Угорі