Кончений Ощадбанк... Суд з банком

• Автор теми Автор теми Tsareva
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 178

Tsareva

Форумчанин
Дописи
128
Реакції
55
Бали
343
Tsareva не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи є порушенням якщо позивач не надіслав позовну заяву відповідачу, а суд вже виніс ухвалу?

ні, якщо подавав документи у паперовому вигляді, до суду
Вже якісь документи надійшли на відділення Укрпошти, завтра побачу. Може то лише ухвала...як отримаю документи звернуся до Вас, ок?!

Доброго дня! Тарасе, підкажіть будь ласка ухвалу та позовну заяву з додатками я ще досі не отримала...а судове засідання призначене на 01.04. чи встигну подати відзив? Та де взяти позовну заяву, йти до суду в канцелярію? Вдячна за відповідь 🕊️ Здається мені, що ощадівський адвокат Калюжний Вадим Євгенович м'яко кажучи щось "хитрує"...ШГ й ті нормально надсилали позовну та додатки до неї.

Доброго дня! Тарасе, підкажіть будь ласка ухвалу та позовну заяву з додатками я ще досі не отримала...а судове засідання призначене на 01.04. чи встигну подати відзив? Та де взяти позовну заяву, йти до суду в канцелярію? Вдячна за відповідь 🕊️ Здається мені, що ощадівський адвокат Калюжний Вадим Євгенович м'яко кажучи щось "хитрує"...ШГ й ті нормально надсилали позовну та додатки до неї.
доброго дня.
в електронному суді.
якщо не має - пишіть заяву про дистанційне ознайомлення.
якщо не можете зареєструватись, тоді так, йти до суду і там брати

Назад
Угорі