Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Неа, в Дії взагалі нічого ще немає...Може Вам в Дію приходило в Ви не звернули увагу
Тоді зверніться до форумних юристівНеа, в Дії взагалі нічого ще немає...
ні, якщо подавав документи у паперовому вигляді, до судуЧи є порушенням якщо позивач не надіслав позовну заяву відповідачу, а суд вже виніс ухвалу?
Вже якісь документи надійшли на відділення Укрпошти, завтра побачу. Може то лише ухвала...як отримаю документи звернуся до Вас, ок?!ні, якщо подавав документи у паперовому вигляді, до суду
звісно)))Вже якісь документи надійшли на відділення Укрпошти, завтра побачу. Може то лише ухвала...як отримаю документи звернуся до Вас, ок?!
Дякуюзвісно)))
Доброго дня! Тарасе, підкажіть будь ласка ухвалу та позовну заяву з додатками я ще досі не отримала...а судове засідання призначене на 01.04. чи встигну подати відзив? Та де взяти позовну заяву, йти до суду в канцелярію? Вдячна за відповідьзвісно)))
доброго дня.Доброго дня! Тарасе, підкажіть будь ласка ухвалу та позовну заяву з додатками я ще досі не отримала...а судове засідання призначене на 01.04. чи встигну подати відзив? Та де взяти позовну заяву, йти до суду в канцелярію? Вдячна за відповідьЗдається мені, що ощадівський адвокат Калюжний Вадим Євгенович м'яко кажучи щось "хитрує"...ШГ й ті нормально надсилали позовну та додатки до неї.