Комусь таке приходило повідомлення?

• Автор теми Автор теми Натунька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Натунька

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
26
Бали
2590
Натунька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Фінфорс прислав, як реагувати?

Вкладення

• IMG_20200217_154051.webp
    IMG_20200217_154051.webp
    60.6 Кб · Перегляди: 248
Я таки вже мала!!!! Мене вже просили добровільно Виписатись, або приїдуть Виселять!!!ну й чекаю...

Я даж не знаю,что посоветовать(( страшнее смс я ещё не видела, мож просто просрочка у меня меньше.....но смс реально страшное
Атаата!!!!!
Ти мила ,ніжна жіночка))))))))))))):luboff:для тебе навіть в смайликі зайшла))))

Приготуйте артилерію і обладунки, і готуйтесь до супротиву!

Каким новичкам?)) Автор явно не новичок
Я звичайно вже давно на форумі, але інколи накриває, особливо коли стосується моєї родини, вони ж не винні, що я програла битву з цими МФО , що втягнула багато людей, хоча цього не хотіла. Моя мрія- щоб всі ці шараги десь ділись, а ті люди , які там працюють, пройшли через те пекло, через яке проходим ми, щоб вони зрозуміли, що не можна так....

melanholia, погано що не цікаво. Ви просто не розумієте мабуть, що таке дитина. Замість того, щоб допомогти, я втягнула свою дитину в це пекло, і не тільки його. Те що до мене телефонують і пишуть повідомлення - всерівно, коли до сина - дуже боляче. А всі шараги його знайшли. І він терпить ці приниження. Не потрібно осуджувати. Я чекаю підтримки моральної, а не осуду від форумчан

melanholia, погано що не цікаво. Ви просто не розумієте мабуть, що таке дитина. Замість того, щоб допомогти, я втягнула свою дитину в це пекло, і не тільки його. Те що до мене телефонують і пишуть повідомлення - всерівно, коли до сина - дуже боляче. А всі шараги його знайшли. І він терпить ці приниження. Не потрібно осуджувати. Я чекаю підтримки моральної, а не осуду від форумчан
Не цікаво - не в сенсі, що у Вас проблеми, а в тому що 100500 раз було це питання...

Сегодня что? Какой то особый день?
Натуньки ,Светуньки, и Бог знает кто ещё...
И все , как под копирку, рассказывают об ужжжасах и аццких муках что они испытывают при получении страшного СМС!!
Уважаемые-если Вы реальные личности-курите форум, отпускает за день...не надо копировать смс, у нас их полный телефон...
Если ВЫ -калловые массы-тогда все делается правильно, оттягиваем внимание, создаём бестолковые темы со страшными названиями, отвлекаем форумчан от серьезных вопросов и проблем...дробим массу..
И не надо говорить про бессердечного я...я это уже знаю...
приношу извинения если кого-то обидел...но извините-накипкло-
весь день переливания из пустого в порожнее...

Сегодня что? Какой то особый день?
Натуньки ,Светуньки, и Бог знает кто ещё...
И все , как под копирку, рассказывают об ужжжасах и аццких муках что они испытывают при получении страшного СМС!!
Уважаемые-если Вы реальные личности-курите форум, отпускает за день...не надо копировать смс, у нас их полный телефон...
Если ВЫ -калловые массы-тогда все делается правильно, оттягиваем внимание, создаём бестолковые темы со страшными названиями, отвлекаем форумчан от серьезных вопросов и проблем...дробим массу..
И не надо говорить про бессердечного я...я это уже знаю...
приношу извинения если кого-то обидел...но извините-накипкло-
весь день переливания из пустого в порожнее...
[/QU
Для кого як, ніколи не думала, що мене зрівняють з калом, смс я не копірувала, дійсно прийшло, писати більше нічого не буду, щоб нікого більше не дратувати.

"Натунька, post: 539476, member: 5779"]

я сказал о том что мы все получаем кипы СМС, бумаг и прочей дряни с угрозами

Назад
Угорі