Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ніяк, ігнорувати.Фінфорс прислав, як реагувати?
Я даж не знаю,что посоветовать(( страшнее смс я ещё не видела, мож просто просрочка у меня меньше.....но смс реально страшноеФінфорс прислав, як реагувати?
Полный бред... У них на эти действия нет никаких законных оснований. Но да для новичка читать подобное не очень приятно (Фінфорс прислав, як реагувати?
Каким новичкам?)) Автор явно не новичокПолный бред... У них на эти действия нет никаких законных оснований. Но да для новичка читать подобное не очень приятно (
Атаата!!!!!Я даж не знаю,что посоветовать(( страшнее смс я ещё не видела, мож просто просрочка у меня меньше.....но смс реально страшное
для тебе навіть в смайликі зайшла))))Мне часто такое пишутФінфорс прислав, як реагувати?

Тогда печально.Каким новичкам?)) Автор явно не новичок
Фінфорс прислав, як реагувати?
Я звичайно вже давно на форумі, але інколи накриває, особливо коли стосується моєї родини, вони ж не винні, що я програла битву з цими МФО , що втягнула багато людей, хоча цього не хотіла. Моя мрія- щоб всі ці шараги десь ділись, а ті люди , які там працюють, пройшли через те пекло, через яке проходим ми, щоб вони зрозуміли, що не можна так....Каким новичкам?)) Автор явно не новичок
Не цікаво - не в сенсі, що у Вас проблеми, а в тому що 100500 раз було це питання...melanholia, погано що не цікаво. Ви просто не розумієте мабуть, що таке дитина. Замість того, щоб допомогти, я втягнула свою дитину в це пекло, і не тільки його. Те що до мене телефонують і пишуть повідомлення - всерівно, коли до сина - дуже боляче. А всі шараги його знайшли. І він терпить ці приниження. Не потрібно осуджувати. Я чекаю підтримки моральної, а не осуду від форумчан
Сегодня что? Какой то особый день?
Натуньки ,Светуньки, и Бог знает кто ещё...
И все , как под копирку, рассказывают об ужжжасах и аццких муках что они испытывают при получении страшного СМС!!
Уважаемые-если Вы реальные личности-курите форум, отпускает за день...не надо копировать смс, у нас их полный телефон...
Если ВЫ -калловые массы-тогда все делается правильно, оттягиваем внимание, создаём бестолковые темы со страшными названиями, отвлекаем форумчан от серьезных вопросов и проблем...дробим массу..
И не надо говорить про бессердечного я...я это уже знаю...
приношу извинения если кого-то обидел...но извините-накипкло-
весь день переливания из пустого в порожнее...
[/QU
Для кого як, ніколи не думала, що мене зрівняють з калом, смс я не копірувала, дійсно прийшло, писати більше нічого не буду, щоб нікого більше не дратувати.