Комусь присилали таке?

• Автор теми Автор теми Drakula56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Drakula56

✩ Premium ✩
Дописи
3337
Рішення
1
Реакції
3243
Бали
2305
Drakula56 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щойно мені написав якийсь клоун з майволлет.Комучь таке було?Вони і правда по сусідам дзвонять?

Вкладення

• Screenshot_20200427-143600.webp
    Screenshot_20200427-143600.webp
    40.6 Кб · Перегляди: 221
Присылали. Ничего не произошло.
Думаю это пугалка а дальше зависит от того найдут ли кого-то

І якраз в кінці місяця.То мабуть вони премію хочуть до зарплати
Присылали. Ничего не произошло.
Думаю это пугалка а дальше зависит от того найдут ли кого-то
Я його просто заблочила і все,даже не відповіла йому нічого.Повний ігнор.я їх і так вже 2 рази пролонгувала.

Тоже считаю, просто можно в ментовку на таких заявлять, пусть разбираются. Но никто не будет этого делать уж явно.

Щойно мені написав якийсь клоун з майволлет.Комучь таке було?Вони і правда по сусідам дзвонять?
Могут 50/50. Ищут по прописке соседей, контакты привязанные к карте через ПриватБанк,и т.д. Лучше подготовиться к разговору,а дальше как получится.

Могут 50/50. Ищут по прописке соседей, контакты привязанные к карте через ПриватБанк,и т.д. Лучше подготовиться к разговору,а дальше как получится.
Підтримую. Ще краще попередити сусідів. Що можуть дзвонити шахраї.

Підтримую. Ще краще попередити сусідів. Що можуть дзвонити шахраї.
Насчёт шахраив, продублирую свой пост в соседней теме.

Многие звонилки поменяли тактику общения,и в методичке появился пункт- как переубедить контактное лицо что звонят не мошенники. На моём примере, это звучало так: Вам наверное он сказал что мы мошенники? Вы можете зайти на официальный сайт УБКИ,и убедиться, что на нём 33 кредита,в том числе и от нашей компании. Можем прислать вам скрин его кредитной истории...
После этого, вам уже не чем будет крыть,и ещё придется оправдываться за свою ложь. Поэтому тему- Мошенники,я не советую использовать.

Насчёт шахраив, продублирую свой пост в соседней теме.

Многие звонилки поменяли тактику общения,и в методичке появился пункт- как переубедить контактное лицо что звонят не мошенники. На моём примере, это звучало так: Вам наверное он сказал что мы мошенники? Вы можете зайти на официальный сайт УБКИ,и убедиться, что на нём 33 кредита,в том числе и от нашей компании. Можем прислать вам скрин его кредитной истории...
После этого, вам уже не чем будет крыть,и ещё придется оправдываться за свою ложь. Поэтому тему- Мошенники,я не советую использовать.
Ну тоді казати. Так кредит є але кредит не має ніякого відношення до вас(сусіда). І ви до моїх кредитів як кінь до апельсинів.

Я
Я так понимаю,что в личный кабинет лучше не заходить от греха подальше

Я
Я так понимаю,что в личный кабинет лучше не заходить от греха подальше
Та уже поздно пить боржоми. Если есть смартивей( и ещё пара шараг),то будьте готовы к тому, что ваша телефонная книга скопированна. Это немного не приятней общения с соседями,но тоже не смертельно.

Та уже поздно пить боржоми. Если есть смартивей( и ещё пара шараг),то будьте готовы к тому, что ваша телефонная книга скопированна. Это немного не приятней общения с соседями,но тоже не смертельно.
Смартивей у меня нет,и контакты тоже в телефоне не храню

мені от цікаво як вони можуть скопіювати мою телефонну книгу якщо телефон в мене простий без інтернету з нього я взагалі жодного разу в інтернет не заходила.Як вони скопіюють в цьому випадку?

У мене щодо них негативне враження. Ще до прострочки зателефонувала , повідомила що не встигаю оплатити , що оплачу в понеділок. Оператор послухала, сказала оплачуйте, але ми не гарантуємо, що не будемо турбувати оточення за ці дні. Ок. Понеділок, оплачую суму для пролонгації через ibox, через телефон не було змоги, так як був в ремонті. Вівторок вранці телефоную дізнатися чи пройшов платіж, кажуть що очікуйте дзвінка від юридичного відділу. Ніхто не дзвонить, аж подзвонила моя знайома , що їй у вайбер пройшло фото з моїми даними, фото з паспортом , сумою боргу ітд. Телефоную знову , кажуть шо ви не підписали договір і пролонгація не зарахувалася і мені нараховано 50% Пені від тіла кредиту. О так-то, не дуже йдуть на зустріч клієнтам. Є компанії лояльніші.

мені от цікаво як вони можуть скопіювати мою телефонну книгу якщо телефон в мене простий без інтернету з нього я взагалі жодного разу в інтернет не заходила.Як вони скопіюють в цьому випадку?
А як Ви Смартіків брали?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі