- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
4за 5мА есть те кто кому касса мало писем присылали ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
4за 5мА есть те кто кому касса мало писем присылали ?
Мені ні одного письма за 89 днів просрочкиУ меня тоже тело 10000, через месяц насчитали 17800 и уже 3 месяца сумма не растёт.
Post automatically merged:
Не любят они меня за почти 4 месяца, они прислали мне только 1 письмо. (
Не еще мне шлютКомусь крім мене касса шле стільки листів додому?По три рази на тиждень укркредитфінанс
Мені ні одного письма за 89 днів просрочки
ОбшяюсьА вы с ними общаетесь ? Или игнор полный ?
Обшяюсь
это не шутка, а реальность.Комусь крім мене касса шле стільки листів додому?По три рази на тиждень укркредитфінанс
Да письма в неделю.Стабильно.Долг не растетКомусь крім мене касса шле стільки листів додому?По три рази на тиждень укркредитфінанс
Мені прислали 3 шт.А есть те кто кому касса мало писем присылали ?
В мене було спочатку прострочки багато листів від них, а зараз ні одного. Вже місяць напевно нема, може поштарка задовбалася носити і збирає поки з 50 штук не назбирається. А може каса передумала мені відправляти, толку то з мене ніякого, грошей платити нема.Комусь крім мене касса шле стільки листів додому?По три рази на тиждень укркредитфінанс
Комусь крім мене касса шле стільки листів додому?По три рази на тиждень укркредитфінанс
Мне хоть бы одно прислали по месту прописки, вообще нет ни одного, а со сменой телефона ни звонков ни писем никаких
Пока всего лишь 2 письма.Сумма 10500.Пока не растетЗа первый месяц писем 20, потом пошло на спад , сейчас нет вообще. Поняли , что просто расход бумаги )
А что они могут сделать?Пока всего лишь 2 письма.Сумма 10500.Пока не растет