Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поділіться досвідом будьласка що у вас було з Аваль банком?Продали чо подали на суд і через який період прострочки?Бо про Аваль дуже мало написано...Підкажіть будь ласка
Продали,а кому хз,вже рік прострочення,звонили всім кого найшли,що дальше буде теж незнаюПоділіться досвідом будьласка що у вас було з Аваль банком?Продали чо подали на суд і через який період прострочки?Бо про Аваль дуже мало написано...
В мене 2 місяці простроченя.. коли вони починають всім дзвонити?Зразу чи коли вже продадуть?Продали,а кому хз,вже рік прострочення,звонили всім кого найшли,що дальше буде теж незнаю
Я просто переживаю щоб на роботу не дзвонили...Продали,а кому хз,вже рік прострочення,звонили всім кого найшли,що дальше буде теж незнаю
мой долг по карте продали каким-то типам, о чём уведомили письменно, но не заказным.
Дальше никаких телодвижений не было
А дуже колектори дзвонили?
Дякую за відповідь!Ви дуже заспокоїли.В мене зразу звонили мені,а коли почав морозитися,то й рідним,правда вони теж на морозі
Ну якщо в них є контакти то будуть,краще співробітників підготовити,а ось коли продадуть тоді й почнеться саме цікаве,так що оточуючих і рідних краще готовити вже зараз.В мене 2 місяці простроченя.. коли вони починають всім дзвонити?Зразу чи коли вже продадуть?
Я просто переживаю щоб на роботу не дзвонили...
Ау вас як за швидко продали?Ну якщо в них є контакти то будуть,краще співробітників підготовити,а ось коли продадуть тоді й почнеться саме цікаве,так що оточуючих і рідних краще готовити вже зараз.
Як за швидко вони продають?Ну якщо в них є контакти то будуть,краще співробітників підготовити,а ось коли продадуть тоді й почнеться саме цікаве,так що оточуючих і рідних краще готовити вже зараз.
Ааа то якщо брати трубку і вислуховувати то ще покищо будуть чекати?Вроді через два-три місяця від початку мороза
Сумніваюся,чекати будуть якщо платити щомісячний,а так будуть звонити полюбому,а там і продадутьЯк за швидко вони продають?
Ааа то якщо брати трубку і вислуховувати то ще покищо будуть чекати?
Я так розумію що мфо що банк різниці не має...всі починають терор
А дуже колектори дзвонили?