Кому продає Аваль

• Автор теми Автор теми Vetal1980
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K
мой долг по карте продали каким-то типам, о чём уведомили письменно, но не заказным.
Дальше никаких телодвижений не было, даже хз что там с этим "долгом".

Поділіться досвідом будьласка що у вас було з Аваль банком?Продали чо подали на суд і через який період прострочки?Бо про Аваль дуже мало написано...
Продали,а кому хз,вже рік прострочення,звонили всім кого найшли,що дальше буде теж незнаю

Продали,а кому хз,вже рік прострочення,звонили всім кого найшли,що дальше буде теж незнаю
В мене 2 місяці простроченя.. коли вони починають всім дзвонити?Зразу чи коли вже продадуть?
Я просто переживаю щоб на роботу не дзвонили...

В мене зразу звонили мені,а коли почав морозитися,то й рідним,правда вони теж на морозі

мой долг по карте продали каким-то типам, о чём уведомили письменно, но не заказным.
Дальше никаких телодвижений не было
А дуже колектори дзвонили?
В мене зразу звонили мені,а коли почав морозитися,то й рідним,правда вони теж на морозі
Дякую за відповідь!Ви дуже заспокоїли.

В мене 2 місяці простроченя.. коли вони починають всім дзвонити?Зразу чи коли вже продадуть?

Я просто переживаю щоб на роботу не дзвонили...
Ну якщо в них є контакти то будуть,краще співробітників підготовити,а ось коли продадуть тоді й почнеться саме цікаве,так що оточуючих і рідних краще готовити вже зараз.

Ну якщо в них є контакти то будуть,краще співробітників підготовити,а ось коли продадуть тоді й почнеться саме цікаве,так що оточуючих і рідних краще готовити вже зараз.
Ау вас як за швидко продали?

Вроді через два-три місяця від початку мороза

Як за швидко вони продають?
Вроді через два-три місяця від початку мороза
Ааа то якщо брати трубку і вислуховувати то ще покищо будуть чекати?
Я так розумію що мфо що банк різниці не має...всі починають терор

Як за швидко вони продають?

Ааа то якщо брати трубку і вислуховувати то ще покищо будуть чекати?
Я так розумію що мфо що банк різниці не має...всі починають терор
Сумніваюся,чекати будуть якщо платити щомісячний,а так будуть звонити полюбому,а там і продадуть

Назад
Угорі