Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Никак, или ху#ми в ответ обложить, или блокировать сразу!Пишет всякий бред на вайбер,как правильно реагировать?
А чего вообще от них ожидать?Никак, или ху#ми в ответ обложить, или блокировать сразу!
Я Вайбер поставила на Конфенденциальность. И потом просто эти контакты блокирую и всё.Пишет всякий бред на вайбер,как правильно реагировать?
Удивили так удивили...Пишет всякий бред на вайбер,как правильно реагировать?
Спасибо большое,они сильно отмороженые ???Удивили так удивили...
Если бы он Вам что-то умное написал бы, или классиков процитировал, я бы был действительно удивлен.
Не общайтесь с ними и не читайте то, что пишут в Вайбер или другой мессенджер
Охи твapu блин,и как у вас закончилась история с ним?Мені теж писав якийсь Артур, але з Єврогроші. Теж писав такий бред, і всім кого знайшов теж писав. І фото донечки виставляв, що ніби вона хвора і потребує грошей на лікування. Вопщем всяку фігню. Я розбиралася з ним через поліцію.
Закінчилася так, що ми домовилися з компанією Єврогроші за тіло закрити займ. І той Артур перестав мене і моіх знайомих діставати. А так до поки не домовилися, був страшний терор. І навіть заява до поліціі не дала результату.Спасибо большое,они сильно отмороженые ???
Post automatically merged:
Охи твapu блин,и как у вас закончилась история с ним?
а сколько у вас была просрочкаЗакінчилася так, що ми домовилися з компанією Єврогроші за тіло закрити займ. І той Артур перестав мене і моіх знайомих діставати. А так до поки не домовилися, був страшний терор. І навіть заява до поліціі не дала результату.
Була 5 місяціва сколько у вас была просрочка
спасибо. значит буду еще 3 мес ждатьБула 5 місяців