Кому Дорошкевич сняла арест с офиц.зарплаты?

• Автор теми Автор теми Тати 85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 746
  • Перегляди Перегляди 39K
минус "виртуальный" просто показывает сумму ареста. кстати, в привате такого не видел. если есть возможность перейти к родственникам, то почему бы и нет)) самый логичный вариант

прочитайте чуть выше))
Спасибо)))

Если наложат арест на мою кредитную карту как я смогу ее погашать подскажите..

Где-то на форуме читала ,уже не найду ,про карту Уплата,на неё мне смогут деньги переводить?кто-то в курсе?)
В зависимости как, если просто по номеру карты - то да, но там лимиты ещё есть на снятие и пополнение, погуглите

да и черт с ними)) захотите пополнять, пополняйте так же как и раньше
Якщо Приват і Аваль,то так,можна поповнювати так як і раніше.
Якщо Альфа,то там складніше,через термінал карта не поповнюється.Тільки у відділенні банку через касу.

Якщо Приват і Аваль,то так,можна поповнювати так як і раніше.
Якщо Альфа,то там складніше,через термінал карта не поповнюється.Тільки у відділенні банку через касу.
ну значит пошли они в пень))) сами создают себе проблеммы))

мне кажется её завалили этими заявлениями и справками, и она не справляется уже) хотя не знаю, может просто морозится и время тянет?
Я вам больше скажу, на эту дурошкевич уже написано более чем нужно жалоб. И добрались эти жалобы до самого министра. Было даже видео на ютюбе. Посмотрим сколько эта коза протянет ещё....

А если наложат арест умения кредитная карта ощад и монобанка я смогу их пополнять подскажите..

ну значит пошли они в пень))) сами создают себе проблеммы))
Тут кожен сам вирішує для себе.
Але знадобилося більше тижня,щоб в Альфа банку вияснити,чому кошти не заходять на карту.
Таке відчуття було,що їм вигідно,щоб була прострочка по кредитці.
Так саме цікаве,що за цей час на гарячій лінії,то переключали один на одного,то відповідали,що поки не вирішимо справу з виконавчою службою оплачувати платіж по кредитній карті не можна буде,але прострочення йтиме,але дзвінок в Нацбанк із скаргою все швидко вирішив.
А ще цікавіше,що за цей тиждень прострочення,по їхній винні,вони обзвонили всіх кого змогли найти,щоб передали інформацію,що йде прострочення,хоча ми самі їм по декілька разів на день їм телефонували.Одним словом,клоуни!

Тут кожен сам вирішує для себе.
Але знадобилося більше тижня,щоб в Альфа банку вияснити,чому кошти не заходять на карту.
Таке відчуття було,що їм вигідно,щоб була прострочка по кредитці.
Так саме цікаве,що за цей час на гарячій лінії,то переключали один на одного,то відповідали,що поки не вирішимо справу з виконавчою службою оплачувати платіж по кредитній карті не можна буде,але прострочення йтиме,але дзвінок в Нацбанк із скаргою все швидко вирішив.
А ще цікавіше,що за цей тиждень прострочення,по їхній винні,вони обзвонили всіх кого змогли найти,щоб передали інформацію,що йде прострочення,хоча ми самі їм по декілька разів на день їм телефонували.Одним словом,клоуни!
какие же они странные(((
да и с каких это пор, арест счета мешает его полполнению? ну что за бред то

какие же они странные(((
да и с каких это пор, арест счета мешает его полполнению? ну что за бред то
Сама здивована була.
Перший раз,коли поповнювала кредитні карти,то приват і аваль зайшли кошти без проблем.Альфу вибило помилку.І ні грошей,ні поповнення.Ледве ті кошти приват мені повернув.Коли другий раз гроші з'їло і вибило тех.помилку,почали телефонувати в Альфа банк і почався з ними цирк.

Сама здивована була.
Перший раз,коли поповнювала кредитні карти,то приват і аваль зайшли кошти без проблем.Альфу вибило помилку.І ні грошей,ні поповнення.Ледве ті кошти приват мені повернув.Коли другий раз гроші з'їло і вибило тех.помилку,почали телефонувати в Альфа банк і почався з ними цирк.
наши банки такие банки(( тяжело даже как то пристойно прокомментировать

наши банки такие банки(( тяжело даже как то пристойно прокомментировать
Без мата важко висловити свою думку з цього приводу.
В мене таке відчуття,що їм вигідно,щоб людина вийшла на прострочення☹

Без мата важко висловити свою думку з цього приводу.
В мене таке відчуття,що їм вигідно,щоб людина вийшла на прострочення☹
так сейчас же карантин)) какой в этом смысл?

так сейчас же карантин)) какой в этом смысл?
Це був січень місяць.Тоді ще карантину не було.Там строки були пропущенні.Розгляд трішки затягнувся.Думала закрити ту карту,але не встигла одна зняти арест,то інша відьма через тиждень об'явилася.
То вже наче і в звичку війшло у відділенні через касу платити.

Це був січень місяць.Тоді ще карантину не було.Там строки були пропущенні.Розгляд трішки затягнувся.Думала закрити ту карту,але не встигла одна зняти арест,то інша відьма через тиждень об'явилася.
То вже наче і в звичку війшло у відділенні через касу платити.
как же вам "везет"(((

Назад
Угорі