Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Монетка, скажені! Мені втулили ВН, знесла через суд, подали в суд на стягнення заборгованості і я цей суд програла, бачу є рішення від 11.2022 але ще жодних документів з суду мені не надійшло. Як надійдуть буду радитися з адвокатом чи є сенс подавати апеляцію. Може в когось є досвід, поділіться результатами. Бо нарахували мені по суду з тіла 3000 грн аж ледь не 30 000 грн.А кто проделывает такое?
Ой извините увидела что монетка
Чего вы ждете подавайте апелляцию смело . Обратитесь за помощью в адвокату с форума он вам поможет .Монетка, скажені! Мені втулили ВН, знесла через суд, подали в суд на стягнення заборгованості і я цей суд програла, бачу є рішення від 11.2022 але ще жодних документів з суду мені не надійшло. Як надійдуть буду радитися з адвокатом чи є сенс подавати апеляцію. Може в когось є досвід, поділіться результатами. Бо нарахували мені по суду з тіла 3000 грн аж ледь не 30 000 грн.
Забийте. Нехай ідуть - хоч за кораблем, хоч до суду.Так, про мій борг. І сьогодні неділя. Вони не мають права ні дзвонити, ні присилати смс третім особам
Скільки у вас часу був терор сусідам?монетка зі своїми «звонарями» іде на «»»
Хотів їх закрити 3 роки тому. А вони почали зводити сусідам. Смокчуть «й»» до сих пір?
згоден. скільки уже тем по трешу від них, а штрафів поки не булоА НБУ монетку прикриває))
[POSTS=1000] Петицію )))[/POSTS]згоден. скільки уже тем по трешу від них, а штрафів поки не було
У мене теж саме було. Дзвонили автодозвоном 3 місяці кому попало...Вітаю, сьогодні почався пекельний спам від монетки, сусіди, робота, минула робота, люди яких я незнаю. 4 місяці прострочки, ставлять умови типу даємо тобі 3 години на погашення боргу. Питання типу скільки буде це пекло тривати часу? Тому що від такого я їм фіг що віддавати буду.
Тобто 3 місяці терору було?? А далі після трьох місяців як вели себе?У мене теж саме було. Дзвонили автодозвоном 3 місяці кому попало...
Я їм пропонував тіло і відсоток - вони не захотіли. Ну я більше пропонувати не буду. Та і після такого обзвону нічого повертать не хочу.
Зараз просрочення 4 роки.
В мене було таке саме, дзвонили майже цілий тиждень всім повністью, слали смс, дзвонили кожну хвилину всім. Писала на них повсюди, куди можна, дзвонила їм, скидала скріни скаргТобто 3 місяці терору було?? А далі після трьох місяців як вели себе?
Це 100 відсотків. Я скільки писала, і люди, яких чіпали. Но відповідь була одна, це не монетка, номера не її, автодозвоном вона ніколи не дзвонить і все.А НБУ монетку прикриває))
І не буде. Мій кейс з ними був досить показовийзгоден. скільки уже тем по трешу від них, а штрафів поки не було
Після трьох місяців обзвону вони пропали. Може продали, я не цікавився.Тобто 3 місяці терору було?? А далі після трьох місяців як вели себе?
Поки брали слухавку. Потім включили мороз і вони пересталиСкільки у вас часу був терор сусідам?
в мене скоро 2роки просрочки почався террор від монеткиАбо через рік??
Підкажіть, будь ласка, після знесення ВП чи дзвонили знову рідним і Вам? Чи просто подали до суду? ДякуюМонетка, скажені! Мені втулили ВН, знесла через суд, подали в суд на стягнення заборгованості і я цей суд програла, бачу є рішення від 11.2022 але ще жодних документів з суду мені не надійшло. Як надійдуть буду радитися з адвокатом чи є сенс подавати апеляцію. Може в когось є досвід, поділіться результатами. Бо нарахували мені по суду з тіла 3000 грн аж ледь не 30 000 грн.
У монетки стибзили монєткі... чуднєнько)Мені сьогодні дзвонила монетка,представилися поліцією)
Начебто від монетки прийшла до них заява,що я заволоділа коштами монетки.
Чудні)))
Тут єдина проблема, що вони зараз почнуть всім набирати і говорити те саме.Мені сьогодні дзвонила монетка,представилися поліцією)
Начебто від монетки прийшла до них заява,що я заволоділа коштами монетки.
Чудні)))