Компания сошла с ума по полной программе. Массовые звонки третьим лицам

• Автор теми Автор теми Ruslan 727177
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 18K
І як вони ведуть себе?
Я з ними не розмовляв , але в перші два тижні купу дзвінків були і мені і третім особам в моєму випадку батькам і сестрі.
Але потім перестали дзвонити, зараз тільки смски мені.

Сильно доставали?
Я не з ким не спілкуюсь із прозвонів. Мої близькі теж. Тому не знаю. В мене всі хто дзвонили кумам не представлялися просто фігню якусь говорили. А тіткам дзвонили манифою. Тому не скажу

Я уже помимо НБУ ,везде скарги выслал. Звонил в НБУ, девушка сказала писать скарги и всё,что считаю нужным где будет возможность.
Куда я только не писал. Всё до одного места.
Это нужно пережить. Игнорируйте.

Я не з ким не спілкуюсь із прозвонів. Мої близькі теж. Тому не знаю. В мене всі хто дзвонили кумам не представлялися просто фігню якусь говорили. А тіткам дзвонили манифою. Тому не скажу
Моїй знайомій сьогодні вранці банана прислали смс про борг

Просто написали про те, що я маю борг в компанії і свій номер
В мене такого не було здаеться. Не знаю. Я знаю що поки мені проблемніші всього це егроші та манифою ю. А там будем бачить. Я вже запуталась хто де і як. Я просто не знаю які фірми кому телефонують тому що в мене ні хто з ними не говорить

В мене такого не було здаеться. Не знаю. Я знаю що поки мені проблемніші всього це егроші та манифою ю. А там будем бачить. Я вже запуталась хто де і як. Я просто не знаю які фірми кому телефонують тому що в мене ні хто з ними не говорить
В мене теж є Маніфою і егроші. Ще кредит плюс теж ті занози

Монетка противные. И звонят и достают в вайбер/телеграмме, поэтому записываем разговоры. фиксируем действия и вперёд жалобы в НБУ писать.
Раньше они, когда *6 тела набирали, то делали ИНН. Сейчас хз - ходят в суд или нет, не знаю.

Назад
Угорі