Tusi4ka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 646
- Реакції
- 332
- Бали
- 443
Tusi4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сильно доставали?Півтора місяці просрочка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сильно доставали?Півтора місяці просрочка.
Сколько хотят по реструктуризации? Я же надеюсь вы не согласитесь?Півтора місяці просрочка.
22 дні це мало для Монетки, терор починається на 2-3 місяцьСильно доставали?
Я думаю, що закрию до цього часу22 дні це мало для Монетки, терор починається на 2-3 місяць
Або через рік??22 дні це мало для Монетки, терор починається на 2-3 місяць
Я з ними не розмовляв , але в перші два тижні купу дзвінків були і мені і третім особам в моєму випадку батькам і сестрі.І як вони ведуть себе?
Зрозуміло.Я з ними не розмовляв , але в перші два тижні купу дзвінків були і мені і третім особам в моєму випадку батькам і сестрі.
Але потім перестали дзвонити, зараз тільки смски мені.
Я не з ким не спілкуюсь із прозвонів. Мої близькі теж. Тому не знаю. В мене всі хто дзвонили кумам не представлялися просто фігню якусь говорили. А тіткам дзвонили манифою. Тому не скажуСильно доставали?
Куда я только не писал. Всё до одного места.Я уже помимо НБУ ,везде скарги выслал. Звонил в НБУ, девушка сказала писать скарги и всё,что считаю нужным где будет возможность.
Ні. Там Нарахували щось 38 тисяч здаеться. Я видалили навіть смс.И
Сколько хотят по реструктуризации? Я же надеюсь вы не согласитесь?
Уявіть собі, мабуть існують такі люди, які сплачують їх божевільні "хотєлки".Ні. Там Нарахували щось 38 тисяч здаеться. Я видалили навіть смс.
Моїй знайомій сьогодні вранці банана прислали смс про боргЯ не з ким не спілкуюсь із прозвонів. Мої близькі теж. Тому не знаю. В мене всі хто дзвонили кумам не представлялися просто фігню якусь говорили. А тіткам дзвонили манифою. Тому не скажу
вони массові розсилки роблять)Моїй знайомій сьогодні вранці банана прислали смс про борг
Про ваш борг?Моїй знайомій сьогодні вранці банана прислали смс про борг
Так, про мій борг. І сьогодні неділя. Вони не мають права ні дзвонити, ні присилати смс третім особамПро ваш борг?
А що написали, і суму вказали, чи просто написали піб має борг?Так, про мій борг. І сьогодні неділя. Вони не мають права ні дзвонити, ні присилати смс третім особам
вони массові розсилки роблять)
Просто написали про те, що я маю борг в компанії і свій номерА що написали, і суму вказали, чи просто написали піб має борг?
В мене такого не було здаеться. Не знаю. Я знаю що поки мені проблемніші всього це егроші та манифою ю. А там будем бачить. Я вже запуталась хто де і як. Я просто не знаю які фірми кому телефонують тому що в мене ні хто з ними не говоритьПросто написали про те, що я маю борг в компанії і свій номер
В мене теж є Маніфою і егроші. Ще кредит плюс теж ті занозиВ мене такого не було здаеться. Не знаю. Я знаю що поки мені проблемніші всього це егроші та манифою ю. А там будем бачить. Я вже запуталась хто де і як. Я просто не знаю які фірми кому телефонують тому що в мене ні хто з ними не говорить