Компанія Bitcapital. Тіло кредиту 250 доларів, а оплатити потрібно 940$

• Автор теми Автор теми nazar220
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 108
  • Перегляди Перегляди 9K
Тихо было,опять взбуднулись биты и в чате читаю кошмарить начали и мне смс прислали с 10м предупреждением. Все таки интересно,что им мешало с первого дня просрочки обзвон делать. Странные перцы

Тихо было,опять взбуднулись биты и в чате читаю кошмарить начали и мне смс прислали с 10м предупреждением. Все таки интересно,что им мешало с первого дня просрочки обзвон делать. Странные перцы
Начались странные звонки отдельным знакомым за мой кредит вроде не представляются, но вроде как биты

Слушайте взяла на 8мь 2дня просрочки зашла уже 20ть ,я охерела.Связалась на свою голову

Слушайте взяла на 8мь 2дня просрочки зашла уже 20ть ,я охерела.Связалась на свою голову
Не Вы первая - не Вы последняя, к сожалению...))) Почитайте соответствующие темы и следуйте инструкциям)))

Пару месяцев поигнорте согласятся на 12) поставьте антиспам на телефон и предупредите окружение о возможных звонках

Розрахувався 13.02.25. місяць пройшов уже типу борг знову. Типу взяв знову 13.02.25 850. Це якісь піздец

Сьогодні (вірніше, ще вчора) надіслали повідомлення, мов, давай, чоловіче, це твій час, під 10k! Чесно кажучи, на десять килозелених можна було б цей лондонський кібергей-клуб спробувати кинути, але ж це всього лиш семесе)

Так,я ж писав,що закрив його його до прострочення.Форум спонукав мене поставити його на перше місце до погашення серед МФО.(звісно коли не має протермінування)

В якийсь темі вже було,що Біт просили форму 5 начебто для списання відсотків.
Але наврядчи саме для цього, як ви і написали.
форма 5 им нужна лишь для вычисления контактов

Назад
Угорі