Коли все дістало

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 2K

Yanochkka

✩ Premium ✩
Дописи
1555
Реакції
2381
Бали
3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
От питання...Як хто відпочиває від дурних думок,не зовсім...розумних людей)Хто взагалі як релаксує?

От питання...Як хто відпочиває від дурних думок,не зовсім...розумних людей)Хто взагалі як релаксує?
Забить на мнение окружающих. Если их так сильно заботит жизнь посторонних - значит со своей напряжно. А отвлечься можно покупая то, что давно было "не сильно нужно". Но раз в месяц... Какую-то мелочь... Да и просто говорить о чем-то далёком от кредитов.

Для начала - сходить в кино не всегда плохо. Особенно с малыми.

Забить на мнение окружающих. Если их так сильно заботит жизнь посторонних - значит со своей напряжно. А отвлечься можно покупая то, что давно было "не сильно нужно". Но раз в месяц... Какую-то мелочь... Да и просто говорить о чем-то далёком от кредитов.

Для начала - сходить в кино не всегда плохо. Особенно с малыми.
Я не дуже розумна і надто відповідальна.Купити щось собі-шкода,сходити десь,бодай і з дітьми...Знову будуть попрікати...Там он треба додому щось,а ти гроші тратиш...)))
Тоді блядки з алкоголем....
)))Ну з алкоголем....От мені цікаво,кого заводить сплячий напівтруп?)))

Я не дуже розумна і надто відповідальна.Купити щось собі-шкода,сходити десь,бодай і з дітьми...Знову будуть попрікати...Там он треба додому щось,а ти гроші тратиш...)))

Не правильно питання ставиш...

Найди собі когось.....і трупом не будеш.Спати взагалі не захочеш...

Назад
Угорі