Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
дурные мысли это как?От питання...Як хто відпочиває від дурних думок,не зовсім...розумних людей)Хто взагалі як релаксує?
Шо там з розлученням? Вже вільна птаха чи ні?Не завадило б)
тогда алкоголь.....Типу втомилась,дістало і т.д.
Ні)Нікуди не ходила,нічого не подавала,чоловіка поблокувала кругом і на тому)Шо там з розлученням? Вже вільна птаха чи ні?
Забить на мнение окружающих. Если их так сильно заботит жизнь посторонних - значит со своей напряжно. А отвлечься можно покупая то, что давно было "не сильно нужно". Но раз в месяц... Какую-то мелочь... Да и просто говорить о чем-то далёком от кредитов.От питання...Як хто відпочиває від дурних думок,не зовсім...розумних людей)Хто взагалі як релаксує?
Не можу)Не встигаю...Не вспіла навіть і принюхатись-одразу сплю)тогда алкоголь.....
Шо там з розлученням? Вже вільна птаха чи ні?
Тоді блядки з алкоголем....Ні)Нікуди не ходила,нічого не подавала,чоловіка поблокувала кругом і на тому)
Я не дуже розумна і надто відповідальна.Купити щось собі-шкода,сходити десь,бодай і з дітьми...Знову будуть попрікати...Там он треба додому щось,а ти гроші тратиш...)))Забить на мнение окружающих. Если их так сильно заботит жизнь посторонних - значит со своей напряжно. А отвлечься можно покупая то, что давно было "не сильно нужно". Но раз в месяц... Какую-то мелочь... Да и просто говорить о чем-то далёком от кредитов.
Для начала - сходить в кино не всегда плохо. Особенно с малыми.
)))Ну з алкоголем....От мені цікаво,кого заводить сплячий напівтруп?)))Тоді блядки з алкоголем....
Не правильно питання ставиш...Я не дуже розумна і надто відповідальна.Купити щось собі-шкода,сходити десь,бодай і з дітьми...Знову будуть попрікати...Там он треба додому щось,а ти гроші тратиш...)))
)))Ну з алкоголем....От мені цікаво,кого заводить сплячий напівтруп?)))
Гарне кіно,щоб добре,веселе було....або книжка....От питання...Як хто відпочиває від дурних думок,не зовсім...розумних людей)Хто взагалі як релаксує?
А як правильно?Не правильно питання ставиш...
Дякую,хороший варіантГарне кіно,щоб добре,веселе було....або книжка....
Найди собі когось.....і трупом не будеш.Спати взагалі не захочеш...Я не дуже розумна і надто відповідальна.Купити щось собі-шкода,сходити десь,бодай і з дітьми...Знову будуть попрікати...Там он треба додому щось,а ти гроші тратиш...)))
)))Ну з алкоголем....От мені цікаво,кого заводить сплячий напівтруп?)))
От де ти раніше був?Тоді блядки з алкоголем....
Не важливоА як правильно?
Дякую,хороший варіант
Не хочу я)Якось от геть не хочу.Найди собі когось.....і трупом не будеш.Спати взагалі не захочеш...
Всмісле?От де ти раніше був?
БрехлоНе хочу я)Якось от геть не хочу.