Коли відкривають виконавчі провадження і блокують картки.

• Автор теми Автор теми SLowLy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Не підскажете, був суд з укркредит Фінанс, подали на мене і виграли зразу, я дізналась через дію ,,що він був і я його програла, що робити далі , подавати епіляцію? Чоловік військовослужбовець ,отримав інвалідність ,чи можуть накласти арешт на майно?
Апеляцію однозначно подавати!! Арешт майна по вп однозначно буде,от тільки не плутайте з відчудженням.

Не підскажете, був суд з укркредит Фінанс, подали на мене і виграли зразу, я дізналась через дію ,,що він був і я його програла, що робити далі , подавати епіляцію?
Зверніться до юристів форуму за кваліфікованою допомогою.
Треба дивитись матеріали справи і сам договір.
Чи отримували з суду документи... багато факторів.
Чоловік військовослужбовець ,отримав інвалідність ,чи можуть накласти арешт на майно?
Виконавець може накласти арешт.
Але це не означає що хтось її продаватиме, тож не лякайтесь.

А до кого можна звернутися ,могли б допомогти ?
Юристы.webp

і 30 днів мине... і подадуть виконавцю... і ... і ... і взагалі науя бігти поперед потягу ?
Скажіть а скільки у вас мфо? Я часто читаю ваші дописи і бачу,що ви давно в цьому котлі. І яка ситуація у вас зараз з мфо?

Я, здається, розумію, чому у багатьох почалась істерика стосовно відкриття виконавчих проваджень. Останнім часом, вже неодноразово, при спілкуванні з куллєхторами (виключно для прокачування і тренування скілів сарказму, іронії і терпіння) я чув наступне:
1. "Згідно закону з травня місяці відновився арешт рахунків за виконавчими провадженнями.... Якщо ви не погасите борг виконавча служба заблокує вам всі рахунки і внесе в реєстр боржників".
2. На моє запитання: "на підставі чого виконавча буде діяти?", отримую відповідь: "На підставі того, що вона відкриє виконавче провадження".
3. На моє запитання: "а на підставі чого виконавча відкриє провадження?", мені кажуть: "На підставі нашого звернення. Ми звертаємось до виконавчої чи приватного виконавця і він відкриває".
4. Тут я не витримав, трошки просміявся і сказав "Виконавча служба відкриває провадження на підставі виконавчого документа. Ваше звернення - це виконавчий документ?".
5. Ось на цьому єтапі у всіх дзвонарів відбувається здвиг по фазі і вони кажуть "Так, згідно закону".
6. Я у відповідь кажу, що: "згідно закону виконавчий документ - це виконавчий лист, виданий судом на підставі рішення суду. Виконавчий напис нотаріуса заборонений, так що у вас лишається виключно рішення суду".
7. PROFIT - дзвонарі або тихенько мукають-хрюкають гортаючи методичку і зливаються, або просто повторно нагадують про заборгованість і фіксують відмову від оплати.

І лише одна мадам мені сказала: якщо ви такий розумний, чого не сплачуєте борг? Я кажу - відповідь криється у вашому питанні, розумний - того і не сплачую.
мамкіни виконавці :aggressive: :aggressive: :aggressive:

Скажіть а скільки у вас мфо? Я часто читаю ваші дописи і бачу,що ви давно в цьому котлі. І яка ситуація у вас зараз з мфо?
В мене немає ситуації з мфо. Це в них ситуація зі мною.
Все як і було на початку - ні копійки не віддав і не збираюсь.

Назад
Угорі