Коли суди відмовляють ЄАПБ у стягнені кредитних боргів з позичальників

• Автор теми Автор теми Buromax
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 6K
Спробую у них щось взяти. Дякую
В Кредит Кепітал теж пише що можна взяти, навіть є повзунок на кількість платежів але по факту нічого вони не видають, цікаво нащо вони подають таку інформацію на своїх сайтах

рішення немає,ухвала була вже,але вони вони прислали виправлення недоліків,після цього тиша

Останнє редагування:
Сергій у Вас не все так погано. Позивач не зумів усунути недоліки в 10 денний термін, який йому був наданий судом, тому й немає ухвали про відкриття провадження у справі( ні про яке РІШЕННЯ мова не може навіть і йти). Схоже на те,що не можуть відшукати папери, що стосуються Вашої позики. Тож раз на тиждень перевіряйте реєстри.

Сергій у Вас не все так погано. Позивач не зумів усунути недоліки в 10 денний термін, який йому був наданий судом, тому й немає ухвали про відкриття провадження у справі( ні про яке РІШЕННЯ мова не може навіть і йти). Схоже на те,що не можуть відшукати папери, що стосуються Вашої позики. Тож раз на тиждень перевіряйте реєстри.
Вони все таки недоліки виправили і назначили дату суда , так що , мені не пощастило 🥲треба відзив писати ? Він може щось вирішити ? Суд 06.10

Вони все таки недоліки виправили і назначили дату суда , так що , мені не пощастило 🥲треба відзив писати ? Він може щось вирішити ? Суд 06.10
Так дійсно....матеріали відшукали та подали клопотання про витребування доказів від ПРИВАТУ... потрібно брати матеріали та звертатися до спеціаліста, з метою оцінти судову перспективу. Відзив- це не твір на вільну тему,тож самостійно Ви навряд чи впораєтеся. Але час є,щоб прийняти рішення.

День добрый,скажите а у кого просить документы по иску? если в електронном суде и по почте регистрации ничего не пришло ?

Скажите а как заявление составить правильно?
в електронном суде, зайдите в дело свое, сверху будет жолтая кнопка "створити заяву". нажимаете, в строчке поиска пишите: заява про дистанційне ознайомлення.
заполняете шаблон, подписываете и ждете документы

в електронном суде, зайдите в дело свое, сверху будет жолтая кнопка "створити заяву". нажимаете, в строчке поиска пишите: заява про дистанційне ознайомлення.
заполняете шаблон, подписываете и ждете документы
в пошуку про дистанційне ознайомлення нічого не шукає

Заява до ВРП про ознайомлення з матеріалами справи в електронному вигляді (внесення РНОКПП до додаткових відомостей учасника справи та надання доступу до електронної справи)
такая заява есть ,это не оно ?

тут нужно заполнять представник заявника,інші учасники(не ясно кого тут вписывать)

Останнє редагування:
в пошуку про дистанційне ознайомлення нічого не шукає

Заява до ВРП про ознайомлення з матеріалами справи в електронному вигляді (внесення РНОКПП до додаткових відомостей учасника справи та надання доступу до електронної справи)
такая заява есть ,это не оно ?

тут нужно заполнять представник заявника,інші учасники(не ясно кого тут вписывать)
1755426247901.webp

вот она.
я же не знаю, есть у вас представитель или нет)))
если нет, очевидно, что никого не вписывать

1755426247901.webp

вот она.
я же не знаю, есть у вас представитель или нет)))
если нет, очевидно, что никого не вписывать
у меня даже такой папки нету Процесуальні заяви....очень странно
вот что находит у меня
1755430100536.webp

большое спасибо за помощь,будем ждать как быстро они это сделают
а отправлять только суду или сторонам слушания тоже ?

Назад
Угорі