коли продають борг?

• Автор теми Автор теми і як так
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K
В мене 7 день просрочки. Прийшла смс,що мій кредит передано в ТОВ КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ (колекторська фірма)
Ну если передано, то скорее всего просто отдали на прозвон. Меня отдали в Дельта М.

Через два дні ваша заборгованість буде передана в колекторську компанію, згідно із законодавством України!

Для вирішення по проблеми по Вашій заборгованості Вам необхідно сьогодні погасити борг завашим договором ........ В іншому випадку, колектори будуть здійснювати виїзди за Вашим місцем проживання і роботи.
У процесі розшуку боржників, співробітники колекторського агентства можуть зустрічатися з Вашими колегами, сусідами, родичами і мають право пред'являти позов про відділення частки майна, що знаходиться у спільній власності з боржником.
ШО РОБИТИ !!!! УЖАССС ПЕРШЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Вариантов не много.
Либо испугаться и бежать сломя голову платить хз кому и хз за что, либо, как и многие другие адекватно думающие люди, спокойно игнорить этих балаболок и ждать приемлемого предложения.

Через два дні ваша заборгованість буде передана в колекторську компанію, згідно із законодавством України!

Для вирішення по проблеми по Вашій заборгованості Вам необхідно сьогодні погасити борг завашим договором ........ В іншому випадку, колектори будуть здійснювати виїзди за Вашим місцем проживання і роботи.
У процесі розшуку боржників, співробітники колекторського агентства можуть зустрічатися з Вашими колегами, сусідами, родичами і мають право пред'являти позов про відділення частки майна, що знаходиться у спільній власності з боржником.
І як, багато часу пройшло з моменту як перестали платити?

чесно вчера думала все - каранты , сорвусь и опять по новой буду платить ....ночью 5 раз пытались деньги снять с карты , которая пуста совсем)))) и это только неделя просрочек ))) боюсь за себя...

чесно вчера думала все - каранты , сорвусь и опять по новой буду платить ....ночью 5 раз пытались деньги снять с карты , которая пуста совсем)))) и это только неделя просрочек ))) боюсь за себя...
читайте уважно форум. Багато чого зрозумієте

І мені таке присилали))))
читайте уважно форум. Багато чого зрозумієте
Та всі зустрічі мають узгоджувати .... А от дзвінки то справа інша.... Ніхто до вас не приїде))

всем привет, просрочка в майкредит 13 дней, звонит Дельта м, кто это и что от них ждать

всем привет, просрочка в майкредит 13 дней, звонит Дельта м, кто это и что от них ждать
Того же, что и от остальных: звони, смс. Почитайте раздел о них

Ключевое слово пугают. По-моему сейчас нет ниодной помойки, которая бы не пугала суд

Ключевое слово пугают. По-моему сейчас нет ниодной помойки, которая бы не пугала судом и ИНН.
И как раз сразу другим позвонили напугали ИНН

Назад
Угорі