Коли на душі важко...

• Автор теми Автор теми Шарлотта
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 210
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ох...а мені знову кушать готовити нада?,а ідей і бажання 0?
Иногда мне кажется, что ты, как Портос.) Не в смысле массы и неповоротливости, а в том, как он ответил на вопрос, почему дерётся на дуэлях: " Я дерусь потому что дерусь")))

Шо происходит? Кого наказывать? ?
Не могу не сказать. Это я с утра написала что у меня куча проблем и меня и тех кто меня поддержал выбрасывают с одной темы на фиг и создают для суицидников другую тему и что бы со своими соплями сидели тут и не рыпались

Иногда мне кажется, что ты, как Портос.) Не в смысле массы и неповоротливости, а в том, как он ответил на вопрос, почему дерётся на дуэлях: " Я дерусь потому что дерусь")))
Я знаю,тому майже завжди і не така як всі)))
Я сама вирішу, куди мені йти
?
Не могу не сказать. Это я с утра написала что у меня куча проблем и меня и тех кто меня поддержал выбрасывают с одной темы на фиг и создают для суицидников другую тему и что бы со своими соплями сидели тут и не рыпались
Таке життя...і на форумі,нажаль,теж...страшно лише від того,що коли ти стаєш "не зручний","не такий" тебе просто викидають...
:crazy: Ничё не поняла, но очень интересно. Я так понимаю мне в "тёмный уголок"...
Мож не ходити...мене всерівно звідти вигнали всім натовпом?,так що там мир,любов і сеkс?

Останнє редагування:
Мож не ходити...мене всерівно звідти вигнали всім натовпом?,так що там мир,любов і сеkс?
Хто тебе вигнав? Ти сама попросила створити тему. І вона не для суїцидніків чи щось таке, а для того, щоб ділитися тим, що наболіло і накипіло. Так легше, коли в темі всі на одній хвилі.

Хто тебе вигнав? Ти сама попросила створити тему. І вона не для суїцидніків чи щось таке, а для того, щоб ділитися тим, що наболіло і накипіло. Так легше, коли в темі всі на одній хвилі.
Чесно,вже дістала ти...

Ну так открытым текстом было указано на выход)

Я вказувала?
Просто попросили менше негативу, а потім понеслося ..
А я не писала, что именно ты). Я если честно , то не могу понять, а вам, что реально нечем заняться? И про "быть на одной волне", настроение одно и тоже постоянно быть не может, есть перепады и это нормально.
Шкода, що модерів не можна ігнорити... Правда?
А почему нельзя, чел сам решает с кем ему общаться и кому отвечать)

А я не писала, что именно ты). Я если честно , то не могу понять, а вам, что реально нечем заняться? И про "быть на одной волне", настроение одно и тоже постоянно быть не может, есть перепады и это нормально.
З гарним настроєм в одну тему, з поганим - в іншу) Всім вистачить місця, всіх зрозуміють і підтримають.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі