Коллект центр суд ( Укрссиббанк карта)

• Автор теми Автор теми Релаксика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 517

Релаксика

Форумчанин
Дописи
400
Реакції
68
Бали
5125
Релаксика не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Подали в суд , кредит був картковий в укрсиббю, хто з ними стикався ?
1767083261708.webp

Купили борг без доказів та розрахунку боргу , а 418 тисяч намалювали самі ????

Купили борг без доказів та розрахунку боргу , а 418 тисяч намалювали самі ????
ой...то щось, я не так почитав.
здалося що 43 тисячі, а не 431

Релаксика, щось подуріли.
якщо маєте бажання захищатись, пишіть Адвокат Тарас Підодвірний, спробую допомогти

да вот тому і пишу шо сама в шоці((((( ні розрахунку , ні виписки , взагалі нічого ( . Як ухвалу отримаю - напишу вам!

Якщо вистачає розумових здібностей...то це доволі не складна процедура... Вам продемонструвати з ЄДРСР ухвалу?

Якщо вистачає розумових здібностей...то це доволі не складна процедура... Вам продемонструвати з ЄДРСР ухвалу?
Будь ласка, нічого мені не демонструйте)) деанон користувачів без їх згоди, так собі ідея

То й написали б, судячи з ухвали, щоб мої здібності були спокійні))

Добрий день. Прийшло у дія, що подали до суду ці Коллект Центр. Брав займ ще років 6 чи 7 назад. Тіло було не більше 30 тис грн. Приходили смс, що хочуть 100 тис. Взагалі не знаю що далі робити. Абсолютно. Підкажіть алгоритм дій хоча б. Суд на березень у іншій області. Бачу дуже багато інормацї про це на формі але не можу зібратися з думками.

Та що це означає? що потрібно кому подати?(
1770357797891.webp

Останнє редагування:
До речі так, теж цікаво. Перед новим роком прислали паперового спаму, ось думаю, чи залишити на багаття, чи все дуже серйозно)
не викидайте))) звісно, якщо ви не зареєстровані в електронному суді.

Добрий день. Прийшло у дія, що подали до суду ці Коллект Центр. Брав займ ще років 6 чи 7 назад. Тіло було не більше 30 тис грн. Приходили смс, що хочуть 100 тис. Взагалі не знаю що далі робити. Абсолютно. Підкажіть алгоритм дій хоча б. Суд на березень у іншій області. Бачу дуже багато інормацї про це на формі але не можу зібратися з думками.

Та що це означає? що потрібно кому подати?(
1770357797891.webp
алгоритм простий)) ви або захищаєтесь або ні.

якщо до суду подали не завашим місцем реєстрації, можна подати заяву про направлення справи за підсудністю.

якщо треба правова допомога, звертайтесь Адвокат Тарас Підодвірний, подивимось, що можна зробити

Назад
Угорі