Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та ніхто Судові справи з ТОВ "КОЛЛЕКТ ЦЕНТР"))))Доброго дня! Подали в суд , кредит був картковий в укрсиббю, хто з ними стикався ?![]()
Дякую, трохи була шокована ціною позову)))))
та це ще "по божески")))Дякую, трохи була шокована ціною позову)))))
ой...то щось, я не так почитав.Купили борг без доказів та розрахунку боргу , а 418 тисяч намалювали самі ????
домовились))) гарних свят))да вот тому і пишу шо сама в шоці((((( ні розрахунку , ні виписки , взагалі нічого ( . Як ухвалу отримаю - напишу вам!
пзц, а брали скільки?Доброго дня! Подали в суд , кредит був картковий в укрсиббю, хто з ними стикався ?![]()
пзц, а брали скільки?
накрутили круче як саме кончане мфоЛимит 30, потом два раза поднимали до 97
Судячи з матеріалів... це не помилка й не "опечатка"....пзц, а брали скільки?
Ви про скрін чи вже встигли з матеріалами ознайомитися?Судячи з матеріалів... це не помилка й не "опечатка"....
Будь ласка, нічого мені не демонструйте)) деанон користувачів без їх згоди, так собі ідеяЯкщо вистачає розумових здібностей...то це доволі не складна процедура... Вам продемонструвати з ЄДРСР ухвалу?
Будь ласка, нічого мені не демонструйте))
Доброго вечора. Як справи з Вашою справою?Доброго дня! Подали в суд , кредит був картковий в укрсиббю, хто з ними стикався ?![]()
До речі так, теж цікаво. Перед новим роком прислали паперового спаму, ось думаю, чи залишити на багаття, чи все дуже серйозно)Доброго вечора. Як справи з Вашою справою?
не викидайте))) звісно, якщо ви не зареєстровані в електронному суді.До речі так, теж цікаво. Перед новим роком прислали паперового спаму, ось думаю, чи залишити на багаття, чи все дуже серйозно)
алгоритм простий)) ви або захищаєтесь або ні.Добрий день. Прийшло у дія, що подали до суду ці Коллект Центр. Брав займ ще років 6 чи 7 назад. Тіло було не більше 30 тис грн. Приходили смс, що хочуть 100 тис. Взагалі не знаю що далі робити. Абсолютно. Підкажіть алгоритм дій хоча б. Суд на березень у іншій області. Бачу дуже багато інормацї про це на формі але не можу зібратися з думками.
Та що це означає? що потрібно кому подати?(
![]()