Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та ніхто Судові справи з ТОВ "КОЛЛЕКТ ЦЕНТР"))))Доброго дня! Подали в суд , кредит був картковий в укрсиббю, хто з ними стикався ?![]()
Дякую, трохи була шокована ціною позову)))))
та це ще "по божески")))Дякую, трохи була шокована ціною позову)))))
ой...то щось, я не так почитав.Купили борг без доказів та розрахунку боргу , а 418 тисяч намалювали самі ????
домовились))) гарних свят))да вот тому і пишу шо сама в шоці((((( ні розрахунку , ні виписки , взагалі нічого ( . Як ухвалу отримаю - напишу вам!
пзц, а брали скільки?Доброго дня! Подали в суд , кредит був картковий в укрсиббю, хто з ними стикався ?![]()
пзц, а брали скільки?
накрутили круче як саме кончане мфоЛимит 30, потом два раза поднимали до 97
Судячи з матеріалів... це не помилка й не "опечатка"....пзц, а брали скільки?
Ви про скрін чи вже встигли з матеріалами ознайомитися?Судячи з матеріалів... це не помилка й не "опечатка"....
Будь ласка, нічого мені не демонструйте)) деанон користувачів без їх згоди, так собі ідеяЯкщо вистачає розумових здібностей...то це доволі не складна процедура... Вам продемонструвати з ЄДРСР ухвалу?
Будь ласка, нічого мені не демонструйте))
Доброго вечора. Як справи з Вашою справою?Доброго дня! Подали в суд , кредит був картковий в укрсиббю, хто з ними стикався ?![]()
До речі так, теж цікаво. Перед новим роком прислали паперового спаму, ось думаю, чи залишити на багаття, чи все дуже серйозно)Доброго вечора. Як справи з Вашою справою?