Николай19689
Форумчанин
- Дописи
- 78
- Реакції
- 37
- Бали
- 3590
Николай19689 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
За услуги юристов, которые им помоглиа + 17еще за что?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
За услуги юристов, которые им помоглиа + 17еще за что?
Позвонили мне, 19го суд, решил взять, дамочка спросила, есть ли у меня какие-то предложения - говорю, за тело готов закрыть.Звонили вам ? Пропонували закрити , без суда?
Как у вас на даном этапе? У меня кажется 1 инстанция полный факап будет... Нашим судьям скучно в маленьком городе. Они решили основательно копать это дело, удовлетворили клопотання коллект центра про вытребование доказательств у банка про мою банковскую карту на которую якобы приходили деньгиНа меня тоже подали в суд, продал вердикт капитал, с тела в 3000 хотят 30000,+ суд збор 3000 и за юриста 13000.я в шоке.
Как прошел суд?Позвонили мне, 19го суд, решил взять, дамочка спросила, есть ли у меня какие-то предложения - говорю, за тело готов закрыть.
Но ей моё предложение не понравилось, говорит мол нет, 50к и решаем полюбовно без суда![]()
Как давно у вас просрочка? СпасибоКак у вас на даном этапе? У меня кажется 1 инстанция полный факап будет... Нашим судьям скучно в маленьком городе. Они решили основательно копать это дело, удовлетворили клопотання коллект центра про вытребование доказательств у банка про мою банковскую карту на которую якобы приходили деньги
Как прошел суд?
Завтра суд, отримаю рішення напишу. А ви з захистом судитесь?Как у вас на даном этапе? У меня кажется 1 инстанция полный факап будет... Нашим судьям скучно в маленьком городе. Они решили основательно копать это дело, удовлетворили клопотання коллект центра про вытребование доказательств у банка про мою банковскую карту на которую якобы приходили деньги
Как прошел суд?
хм хмА ви з захистом судитесь?
С 21 годаКак давно у вас просрочка? Спасибо
ТакЗавтра суд, отримаю рішення напишу. А ви з захистом судитесь?
Ничего себе....блин, они у меня тоже есть. Просрочка с 21 года тоже...С 21 года
Так
вони дуже хамлять, і на листи з електроною пошти відповідають днів через 5Мені сьогодні вони зателефонували вперше і їх тон розмови мені не сподобався ніяк, зателефонували на номер телефону, якого я нікому не даю, до нього прив'язана лише банківська карта, з початкової суми 3000, хочуть 45000, за тіло-ну ніяк взагалі, а крім цього телефонували кільком моїм знайомим повідомили про борг,ніякого листа про право переуступки не було.
банк передав дані в бюро кредитних історій, звідти їх витяг колект центрзателефонували на номер телефону, якого я нікому не даю, до нього прив'язана лише банківська карта
Вони там практично всі якісь гопники. Дзвонять просити гроші, а така манера спілкування, як у биків)Мені сьогодні вони зателефонували вперше і їх тон розмови мені не сподобався ніяк, зателефонували на номер телефону, якого я нікому не даю, до нього прив'язана лише банківська карта, з початкової суми 3000, хочуть 45000, за тіло-ну ніяк взагалі, а крім цього телефонували кільком моїм знайомим повідомили про борг,ніякого листа про право переуступки не було.
Мой договор у них от Вердикт капитала, который в свое время,был куплен в милоанСьогодні дізналась, що в них є якийсь з моїх кредитів, в кого придбали не кажуть, з невідомо якої суми хочуть 30000, чи можливо з цією організацією якось домовитись?Чи все ж таки чекати позову?
Мілоан я закрила вже давно, по тим, 4 що залишились я зараз домовляюсь, банків немає, слона і дінеро не було, тому і не знаю що вони могли у вердикту викупити.Мой договор у них от Вердикт капитала, который в свое время,был куплен в милоан
а в убки не смотрели?Мілоан я закрила вже давно, по тим, 4 що залишились я зараз домовляюсь, банків немає, слона і дінеро не було, тому і не знаю що вони могли у вердикту викупити.
Доброго вечора! Суд був?Завтра суд, отримаю рішення напишу. А ви з захистом судитесь?
Неможливо, зараз в суді вже справа, телефонували і хотіли порєшать мірним путьом. Мирний шлях це сплата 70%від всіх їх дурних нарахувань. Тіло 3000, позов подали на 30000 +юрист 9000+ судовий збір. Порєшать хотіли за 29кСьогодні дізналась, що в них є якийсь з моїх кредитів, в кого придбали не кажуть, з невідомо якої суми хочуть 30000, чи можливо з цією організацією якось домовитись?Чи все ж таки чекати позову?
А як швидко подали?Неможливо, зараз в суді вже справа, телефонували і хотіли порєшать мірним путьом. Мирний шлях це сплата 70%від всіх їх дурних нарахувань. Тіло 3000, позов подали на 30000 +юрист 9000+ судовий збір. Порєшать хотіли за 29кдо рішення суду. В мене 4 договори Мілоан, Тенго, Маніфою, Майкредит там.
Купили в березні 2023, я навіть не в курсі була, рік перемовин, максимальне списання 30% пропонували. Тіла смішні до 5000к а нараховано від 27к до 49 по кожному. До суду подали по 1 тільки поки що в лютому 24.А як швидко подали?