Коллект Центр купил долг. Обсуждение, отзывы, жалобы

• Автор теми Автор теми Фиолетовая
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 233
  • Перегляди Перегляди 28K
Звонили вам ? Пропонували закрити , без суда?
Позвонили мне, 19го суд, решил взять, дамочка спросила, есть ли у меня какие-то предложения - говорю, за тело готов закрыть.
Но ей моё предложение не понравилось, говорит мол нет, 50к и решаем полюбовно без суда😀

На меня тоже подали в суд, продал вердикт капитал, с тела в 3000 хотят 30000,+ суд збор 3000 и за юриста 13000.я в шоке.
Как у вас на даном этапе? У меня кажется 1 инстанция полный факап будет... Нашим судьям скучно в маленьком городе. Они решили основательно копать это дело, удовлетворили клопотання коллект центра про вытребование доказательств у банка про мою банковскую карту на которую якобы приходили деньги 😒
Позвонили мне, 19го суд, решил взять, дамочка спросила, есть ли у меня какие-то предложения - говорю, за тело готов закрыть.
Но ей моё предложение не понравилось, говорит мол нет, 50к и решаем полюбовно без суда😀
Как прошел суд?

Останнє редагування:
Как у вас на даном этапе? У меня кажется 1 инстанция полный факап будет... Нашим судьям скучно в маленьком городе. Они решили основательно копать это дело, удовлетворили клопотання коллект центра про вытребование доказательств у банка про мою банковскую карту на которую якобы приходили деньги 😒

Как прошел суд?
Как давно у вас просрочка? Спасибо

Как прошел суд?
Завтра суд, отримаю рішення напишу. А ви з захистом судитесь?

Мені сьогодні вони зателефонували вперше і їх тон розмови мені не сподобався ніяк, зателефонували на номер телефону, якого я нікому не даю, до нього прив'язана лише банківська карта, з початкової суми 3000, хочуть 45000, за тіло-ну ніяк взагалі, а крім цього телефонували кільком моїм знайомим повідомили про борг,ніякого листа про право переуступки не було.

Мені сьогодні вони зателефонували вперше і їх тон розмови мені не сподобався ніяк, зателефонували на номер телефону, якого я нікому не даю, до нього прив'язана лише банківська карта, з початкової суми 3000, хочуть 45000, за тіло-ну ніяк взагалі, а крім цього телефонували кільком моїм знайомим повідомили про борг,ніякого листа про право переуступки не було.
вони дуже хамлять, і на листи з електроною пошти відповідають днів через 5
а суму у двух відповідях так і не написали яку хочуть

зателефонували на номер телефону, якого я нікому не даю, до нього прив'язана лише банківська карта
банк передав дані в бюро кредитних історій, звідти їх витяг колект центр

Вони там практично всі якісь гопники. Дзвонять просити гроші, а така манера спілкування, як у биків)
Так не погоджуються навіть на будь-яке списання. Ніяких документів про переуступку не надають та дуже активно почали с кінця 23 року по судах бігати. Ще й з підготовкою. Але правду кажуть, що все від судді залежить

Сьогодні дізналась, що в них є якийсь з моїх кредитів, в кого придбали не кажуть, з невідомо якої суми хочуть 30000, чи можливо з цією організацією якось домовитись?Чи все ж таки чекати позову?

Сьогодні дізналась, що в них є якийсь з моїх кредитів, в кого придбали не кажуть, з невідомо якої суми хочуть 30000, чи можливо з цією організацією якось домовитись?Чи все ж таки чекати позову?
Мой договор у них от Вердикт капитала, который в свое время,был куплен в милоан

Мой договор у них от Вердикт капитала, который в свое время,был куплен в милоан
Мілоан я закрила вже давно, по тим, 4 що залишились я зараз домовляюсь, банків немає, слона і дінеро не було, тому і не знаю що вони могли у вердикту викупити.

Мілоан я закрила вже давно, по тим, 4 що залишились я зараз домовляюсь, банків немає, слона і дінеро не було, тому і не знаю що вони могли у вердикту викупити.
а в убки не смотрели?
у сына инфинанс был , они продали вердикту, а те ...этим
Завтра суд, отримаю рішення напишу. А ви з захистом судитесь?
Доброго вечора! Суд був?

Останнє редагування:
Неможливо, зараз в суді вже справа, телефонували і хотіли порєшать мірним путьом. Мирний шлях це сплата 70%від всіх їх дурних нарахувань. Тіло 3000, позов подали на 30000 +юрист 9000+ судовий збір. Порєшать хотіли за 29к 😄 до рішення суду. В мене 4 договори Мілоан, Тенго, Маніфою, Майкредит там.

Неможливо, зараз в суді вже справа, телефонували і хотіли порєшать мірним путьом. Мирний шлях це сплата 70%від всіх їх дурних нарахувань. Тіло 3000, позов подали на 30000 +юрист 9000+ судовий збір. Порєшать хотіли за 29к 😄 до рішення суду. В мене 4 договори Мілоан, Тенго, Маніфою, Майкредит там.
А як швидко подали?

А як швидко подали?
Купили в березні 2023, я навіть не в курсі була, рік перемовин, максимальне списання 30% пропонували. Тіла смішні до 5000к а нараховано від 27к до 49 по кожному. До суду подали по 1 тільки поки що в лютому 24.

Назад
Угорі