Колектори в Одесі...

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rammstein

✩ Premium ✩
Дописи
2447
Реакції
2046
Бали
2980
Rammstein не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось таке трапилось,а поліція жує соплі...
Screenshot_2019-05-08-22-04-04-343_com.instagram.android.webp

Особисто в мене до цієї новини є багато запитань. На місці одеситів, б зібралась та навідалась за вказаною адресою щоб з`ясувати.

Особисто в мене до цієї новини є багато запитань. На місці одеситів, б зібралась та навідалась за вказаною адресою щоб з`ясувати.
Был. Никто ничего не знает. И даже внешне не нашел на Ониловой такого.

Очередной вброс в соцсети от коллекторов...

Питання ще в сумі боргу і його походження..

Так,це скріншот з інстаграм.
Ви вважаєте,що цей канал вартий уваги? Звичайний канал,на якому за помірну ціну можуть будь-яку новину опублікувати.Або й самі десь почули дзвін та й, думають, зробимо сенсацію..Ви так всьому написаному вірите?..

Я бачила відео , там двоє мужиків молотом вибивали двері ,і то дійсно правда , но це ніяк не пов'язано з мфо

а как можно позвонить в районное отделение милиции, где это произошло? просто спросить, было такое или нет..... вот и все метание вброс или не вброс

а как можно позвонить в районное отделение милиции, где это произошло? просто спросить, было такое или нет..... вот и все метание вброс или не вброс
Вище дивіться , я скинула відео , і це правда

Вище дивіться , я скинула відео , і це правда
да видео это видели уже неделю назад....... тогда другой вопрос... если есть пострадавший, тогда он максимально освещает эту новость, например в соц. сетях.... есть у кого его страница или родственников? я вот бы поговорил и прояснил ситуацию с большим удовольствием... если это так, то какую-то тысячу дам на карманные расходы

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі