Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Был. Никто ничего не знает. И даже внешне не нашел на Ониловой такого.Особисто в мене до цієї новини є багато запитань. На місці одеситів, б зібралась та навідалась за вказаною адресою щоб з`ясувати.
Пудово!Очередной вброс в соцсети от коллекторов...
Вот как то даже не сомневалась..Был. Никто ничего не знает. И даже внешне не нашел на Ониловой такого.
Питання ще в сумі боргу і його походження..Особисто в мене до цієї новини є багато запитань. На місці одеситів, б зібралась та навідалась за вказаною адресою щоб з`ясувати.
А я вважаю що нiчого подiбного не було.Ви бачили це вiдео? Така собi дешева вистава,розрахована на лoxа..Питання ще в сумі боргу і його походження..
А поліція?А я вважаю що нiчого подiбного не було.Ви бачили це вiдео? Така собi дешева вистава,розрахована на лoxа..
Яка полiцiя?А поліція?
Є стаття про цю подію,більше тижня заява без зрушень... Колектори й надалі у квартирі .Яка полiцiя?
Де ця стаття е?Є стаття про цю подію,більше тижня заява без зрушень... Колектори й надалі у квартирі .
Так,це скріншот з інстаграм.Де ця стаття е?
В тому джерелi що Ви подiлились?
Ви вважаєте,що цей канал вартий уваги? Звичайний канал,на якому за помірну ціну можуть будь-яку новину опублікувати.Або й самі десь почули дзвін та й, думають, зробимо сенсацію..Ви так всьому написаному вірите?..Так,це скріншот з інстаграм.
А що це було?Я бачила відео , там двоє мужиків молотом вибивали двері ,і то дійсно правда , но це ніяк не пов'язано з мфо
Ось знайшлаА що це було?
Вище дивіться , я скинула відео , і це правдаа как можно позвонить в районное отделение милиции, где это произошло? просто спросить, было такое или нет..... вот и все метание вброс или не вброс
да видео это видели уже неделю назад....... тогда другой вопрос... если есть пострадавший, тогда он максимально освещает эту новость, например в соц. сетях.... есть у кого его страница или родственников? я вот бы поговорил и прояснил ситуацию с большим удовольствием... если это так, то какую-то тысячу дам на карманные расходыВище дивіться , я скинула відео , і це правда