Саме парадоксальне у всій ситуації, що я хочу її вирішити. Але... Оплатила в терміни по гарантійному листу Монейфою, але... довідки не дали, але далі посилають акції. Це як????
В мене питання ще. До сьогоднішнього дня я просто була гостем і читала форум, дякую якому знаходила підтримку ( дякую Організаторам), але сьогодні я напевно перший раз в житті не найшла відповіді. Чесно, моя професія вимагає вміння спілкування з людьми різних вікових категорій, але... Коли тебе питають: Ти що не впізнаєш свого директора ( до справи ми спілкуємось на Ви і по батькові)? Далі йде розмова про те, чому турбують його сім'ю (знову уточнення: до того він мені сказав, що його турбували, але це його не цікавить, він їм сказав, щоб йому не телефонували, більше того я його номеру точно не говорила), я пробую спитати, хто телефонує - мені кричать, ЗАЙДИ))) Прікол - може мені не виходити! І знаєте, висновок - Вони би не змогли б працювати з живими людьми!))) Саме цікаве, в багатьох операторах по розмові чується такий же надрив психологічний як і в початкових боржниках)))) Можливо, я не права! Перший місяць мені було дуже погано, був сердечний криз, але, дякуючи форуму, з'явились сили, які допомагають подолати труднощі. Я підрахувала прибутки з моєї персони тим МФО, яким я зараз винна - в них прибутки зашкалюють. Хотілось би порадитись з адміном в особистих повідомленнях.