Колектори телефонують з номера директора

• Автор теми Автор теми Syanya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 814

Syanya

Читач
Дописи
11
Реакції
1
Бали
3
Syanya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, в мене сьогодні виникла комічна ситуація з невідомою особою напевно з колекторської компанії (заява сформована і відіслана, запис доданий) - розмовляючи з директором ( який був без телефону та стояв поруч зі мною), мені телефонує ДИРЕКТОР і викликає в свій кабінет???(хоча я вже там) Як це розуміти? І яка колекторській компанія таким займається??? Дякую, наперед, за відповідь

Syanya, цікаво, але зовсім незрозуміло
Двічі прочитав. Зрозумів

Ну так, але як на це реагувати. В мене, до слова, слів не було. В трубці в чомусь звинувачували, а ми вирішували робочі питання)))

Ну так, але як на це реагувати. В мене, до слова, слів не було. В трубці в чомусь звинувачували, а ми вирішували робочі питання)))
Я б ніяк не реагувала
Вона була у кабінеті директора і говорила з ним,а він подзвонив і запросив в кабінет?

Да ніяк не реагувати. Вони можуть телефонувати з телефонів родичів і сусідів
Власне я так і зробила. Цікаво, а хто таким страдає?
Я ж дав Вам посилання... там все написано.
Фінфорс, фінпротект. Може ще якісь
Вона була у кабінеті директора і говорила з ним,а він подзвонив і запросив в кабінет?
Так)

До слова, я новичок, в мене є проблема з МФО, але якось пробую домовлятись, хоча бачу, що оператори не розуміють, що люди можуть щось знати. Чи у всіх так? Я вважаю, що ситуація, яка склалась - це особисто моя проблема і чому я повинна почуватись винною чи заляканою іншими. Де гарантія, що вони ( ті самі оператори чи співробітників колекторів) не будуть в такій ситуації?

Де гарантія, що вони ( ті самі оператори чи співробітників колекторів) не будуть в такій ситуації?
Більшість їх як раз в такій же ситуації)) просто розказують, що успішні))
оператори не розуміють, що люди можуть щось знати.
Розраховують, що люди необізнані

Я вже місяць з ними спілкуюсь спокійно і розумію, що там сидять люди, яким подобається казати - я вирішую вашу долю. На запитання - Звідки у Вас такі повноваження - відповідь: "Я розділяю акції і пропозиції" Та хто вони такі???? Чому вони думають і мають право так говорити з людьми - тим паче зараз. Мені одна оператора прокричала ( я вже повідомила компанії), що оплачують і інваліди і контужені на війні. В мене питання: вони не люди чи живуть не в Україні?

Я вже місяць з ними спілкуюсь спокійно і розумію, що там сидять люди, яким подобається казати - я вирішую вашу долю. На запитання - Звідки у Вас такі повноваження - відповідь: "Я розділяю акції і пропозиції" Та хто вони такі???? Чому вони думають і мають право так говорити з людьми - тим паче зараз. Мені одна оператора прокричала ( я вже повідомила компанії), що оплачують і інваліди і контужені на війні. В мене питання: вони не люди чи живуть не в Україні?
Слово "нелюди" пишеться разом
То такі собі суб'єкти з мінімальним набором звивин і наперед написаним текстом. Нема жодного сенсу з ними розмовляти

А зачем вы с ними общаетесь?

Слово "нелюди" пишеться разом
То такі собі суб'єкти з мінімальним набором звивин і наперед написаним текстом. Нема жодного сенсу з ними розмовляти
Оффтоп

Начебто ж не Дід... а бурчить

А зачем вы с ними общаетесь?
Я этот вопрос задаю всем!!!! Уже пять лет)

Саме парадоксальне у всій ситуації, що я хочу її вирішити. Але... Оплатила в терміни по гарантійному листу Монейфою, але... довідки не дали, але далі посилають акції. Це як????
В мене питання ще. До сьогоднішнього дня я просто була гостем і читала форум, дякую якому знаходила підтримку ( дякую Організаторам), але сьогодні я напевно перший раз в житті не найшла відповіді. Чесно, моя професія вимагає вміння спілкування з людьми різних вікових категорій, але... Коли тебе питають: Ти що не впізнаєш свого директора ( до справи ми спілкуємось на Ви і по батькові)? Далі йде розмова про те, чому турбують його сім'ю (знову уточнення: до того він мені сказав, що його турбували, але це його не цікавить, він їм сказав, щоб йому не телефонували, більше того я його номеру точно не говорила), я пробую спитати, хто телефонує - мені кричать, ЗАЙДИ))) Прікол - може мені не виходити! І знаєте, висновок - Вони би не змогли б працювати з живими людьми!))) Саме цікаве, в багатьох операторах по розмові чується такий же надрив психологічний як і в початкових боржниках)))) Можливо, я не права! Перший місяць мені було дуже погано, був сердечний криз, але, дякуючи форуму, з'явились сили, які допомагають подолати труднощі. Я підрахувала прибутки з моєї персони тим МФО, яким я зараз винна - в них прибутки зашкалюють. Хотілось би порадитись з адміном в особистих повідомленнях.

Останнє редагування:
Назад
Угорі