? Колектори пропонують співпрацю. Ну-ну ?

• Автор теми Автор теми Mercato®
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 162
  • Перегляди Перегляди 8K
Гато, да. Вот классика помогает:

ETE__meXkAAIadR.jpg

Та вот. Думаю вещи собирать на выход) Приперли к стенке.

1680538417757.png

Ну типа того:

krestnyy-otec_68121062_orig_.jpg
Думаете, на этом всё? Этот полоумный мне мейлил до 10 вечера:

1680540374193.png

А потом еще это:

1680540258171.png

Вежливо как. "Коли зручно"... Да ніколи)
В общем, 10000 для него сакральное число.
Извините, а можно в личку данные этого угрожателя? Мне не терпится лично послать его на х*й. Пожалуйста.
Такая нежная натура))))

Извините, а можно в личку данные этого угрожателя? Мне не терпится лично послать его на х*й. Пожалуйста.
Такая нежная натура))))
А зачем?
Главная особенность психически больных - они не признают это.
Ведь не реальность формирует их восприятие, а по их мнению совсем наоборот.

Читав я ваш форум без реєстрації, додатковий мій дохід переакредитація боржників від МФО по відсоткових договорах позики, сам я юрист міжнародної зовнішньої економічної діяльності. Мені завжди було дивно, як фізичні особи потрапляють в такі ситуації. Ну і на цій темі, я не зміг не зареєструватися і не прокоментувати цей допис. В даному випадку я бачу, як особа яка має якесь відношення до 4 факторингових компаній, пише ділову комерційну пропозицію керівнику організації. Керівник організації, який більшість всього заробляє на цьому кошти, не повідомляє боржникам простої істини. Фінансово забов"язана особа добровільно уклала договір про отримання фінансових послуг (кредит чи інші цивільно правові відносини) і вона, згідно законодавства України не звільняється від своїх фінасових забов"язань перед кредитором, навіть в випадку смерті, борг переходить разом зі спадщиною, а кредитор має право вимагати погашення боргу в будь який момент згідно норм ЗУ. Максимум піарщики з ліцензією від МІН ЮСТУ, по захисту прав боржників, можуть скасувати незнаконно нараховані відсотки в суді і скасувати незаконне відкриття виконавчого провадження, звісо якщо це доведуть. Розумний керівник надав би інформацію своєму контингенту, хто хоче добровільно без зайвих проблем врегулювати заборгованість, але тут він втрачає дохід і це йому невигідно. Ви надайте послуги по фінансовій грамотності і допоможіть вилізти з боргової ями, фінансово неграмотним боржникам, а не забирайте собі кошти в людей, які і так винні на законній основі. Бо таке враження, що тут зареєстровані особи з наступним діагнозом: відсутність смисловой нагрузки - неконструктив.
І нагадайте будь ласка, боржникам, що фінансові установи, одні з перших, хто надав кредитні канікули добровільно, для адаптації населення у складний період. І хто сплачує дуже великі податки в державний бюджет і на допомогу ЗСУ. І є важлива складова життєдіяльності держави, від яких залежить фінансова стабільність України. Не нагадую про те, що роботою забезпечені десятки тисяч громадян.
Юрист международник с эмфэо работает....Гыыы эт в ютубе рассказывают как стать миллиардером за 2000 гривен. Касаемо финансовых установ...вместо того чтоб платить налоги они б закрылись и было б всем хорошо...и главное платить бы не пришлось, а то поди напрягаются за зря )))

? Отримав сьогодні такий мейл:

1680375862806.png

Потішило про статті Кримінального Кодексу та його бонус до зарплати.

А я відповів:

"Добрий.
Відповіді особливої не чекайте. Посміявся щодо статей ККУ. У Вас хоч є юридична освіта, щоб писати такі бздури?
Мені простіше Вас прасувати у судах.
Без поваги."

Колектори... Що тут поробиш. Це діагноз ?‍⚕️
А я не продаюсь)
Вот так, три дня не имел возможности посетить форум, а тут такое... Просто разрыв, Я-Відділ ин да хаус бесфэйсбучный)))
Читав я ваш форум без реєстрації, додатковий мій дохід переакредитація боржників від МФО по відсоткових договорах позики, сам я юрист міжнародної зовнішньої економічної діяльності. Мені завжди було дивно, як фізичні особи потрапляють в такі ситуації. Ну і на цій темі, я не зміг не зареєструватися і не прокоментувати цей допис. В даному випадку я бачу, як особа яка має якесь відношення до 4 факторингових компаній, пише ділову комерційну пропозицію керівнику організації. Керівник організації, який більшість всього заробляє на цьому кошти, не повідомляє боржникам простої істини. Фінансово забов"язана особа добровільно уклала договір про отримання фінансових послуг (кредит чи інші цивільно правові відносини) і вона, згідно законодавства України не звільняється від своїх фінасових забов"язань перед кредитором, навіть в випадку смерті, борг переходить разом зі спадщиною, а кредитор має право вимагати погашення боргу в будь який момент згідно норм ЗУ. Максимум піарщики з ліцензією від МІН ЮСТУ, по захисту прав боржників, можуть скасувати незнаконно нараховані відсотки в суді і скасувати незаконне відкриття виконавчого провадження, звісо якщо це доведуть. Розумний керівник надав би інформацію своєму контингенту, хто хоче добровільно без зайвих проблем врегулювати заборгованість, але тут він втрачає дохід і це йому невигідно. Ви надайте послуги по фінансовій грамотності і допоможіть вилізти з боргової ями, фінансово неграмотним боржникам, а не забирайте собі кошти в людей, які і так винні на законній основі. Бо таке враження, що тут зареєстровані особи з наступним діагнозом: відсутність смисловой нагрузки - неконструктив.
І нагадайте будь ласка, боржникам, що фінансові установи, одні з перших, хто надав кредитні канікули добровільно, для адаптації населення у складний період. І хто сплачує дуже великі податки в державний бюджет і на допомогу ЗСУ. І є важлива складова життєдіяльності держави, від яких залежить фінансова стабільність України. Не нагадую про те, що роботою забезпечені десятки тисяч громадян.
Слышь, международный урист, иди {на...} стабильность экономики дальше поддерживать. Мы тут, 190-е, или как там, "должные на законных основаниях", как-то сами разберёмся.

Останнє редагування:
А зачем?
Главная особенность психически больных - они не признают это.
Ведь не реальность формирует их восприятие, а по их мнению совсем наоборот.
Я хочу стать знаменитым!!!
Не надо вставать между мной и моим успехом.
Иначе подам в суд. 10000 и все дела :crazy::crazy::crazy::crazy:

Я тут что подумал...
А может человеку совсем плохо? Попрошу номер карты, скину на мивинку и чаек... Особо не напряжно, и мне в карму.
Но тут же гложет. Пополнит, собака, телефон и звонить начнет еще. А с меня и мейлов хвалило ?
Вот такой когнитивный диссонанс)

Я тут что подумал...
А может человеку совсем плохо? Попрошу номер карты, скину на мивинку и чаек... Особо не напряжно, и мне в карму.
Но тут же гложет. Пополнит, собака, телефон и звонить начнет еще. А с меня и мейлов хвалило ?
Вот такой когнитивный диссонанс)
какие-то проблемы с кредиторами?

Можно узнать чем же в итоге всё закончилось, "владик" быстро слился ?

История имеет продолжение?
Или все, закончена?

26dcpw.jpg

Та молчит он как партизан.
Мне тут еще мозги сушить, выдали ли ему таблетки в психушке)

Назад
Угорі