На все Колектори будуть залучати третіх осіб

• Автор теми Автор теми ОльгаР.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K
З початку сидіння на форумі в мене з'явилася маленька мрія, що під час якогось такого дзвінку взяти трубку, але що поряд було мінімум пів форуму. Щоб МФО відразу морально вбити фактами та правильними фразами😅
Игнор лучше средство против звонков, другого способу нету. Им плевать на то, что вы будете им говорить или морально их убивать)) Невозможно убить то, чего нету))

Але рідні самі завжди беруть слухавку з невідомих номерів, бо вважають, що це може буду до них хтось по роботі
От саме цей страх і призводить до закопування в яму глибше. Ви ніколи рідних не вбережете від дзвінків. Подзвонити може будь яка шарага і будь-кому. Рано чи пізно, це трапиться. Навіть, якщо ви будете платити-пролонгувати- кидати по частинкам...повірте , рано чи пізно ви не зможете це робити) ви нікого не вбили. Це ваші справи. Скажіть рідним, щоб не спілкувалися і все. Вихід на прострочки це лише один шанс позбутися ями.

Игнор лучше средство против звонков, другого способу нету. Им плевать на то, что вы будете им говорить или морально их убивать)) Невозможно убить то, чего нету))
Можно морально не вбити, але же можна сказати щось таке після чого вони будуть сидіти з друзями після роботи і ржати як їх сьогодні рознесли по фактам😊
Але на таке в мене поки, що не має досвіду, а сподіваюсь, що в найближчий час цей досвід і не буде потрібен
Прийшла щойно нагорода від форуму "немає шляху назад". Можно зробити запрос щоб змінили назву, бо коли ти морально вбитий це не дуже мотивує?😅

:oops::rolleyes:

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=5000]Наливай[/POSTS]
Прийшла щойно нагорода від форуму "немає шляху назад". Можно зробити запрос щоб змінили назву, бо коли ти морально вбитий це не дуже мотивує?😅
Змініть своє ставлення до ситуації бо шляху назад дійсно нема.
Можно морально не вбити, але же можна сказати щось таке після чого вони будуть сидіти з друзями після роботи і ржати як їх сьогодні рознесли по фактам😊
Але на таке в мене поки, що не має досвіду, а сподіваюсь, що в найближчий час цей досвід і не буде потрібен
Розносити по фактам можна людину, яка думає самостійно, а там написані скрипти і абсолютний мінімум інтелекту

Останнє редагування:

Вкладення

• IMG_20231031_135631_136.webp
    IMG_20231031_135631_136.webp
    40.9 Кб · Перегляди: 91
Так сумно, що пишуть у моїй темі, а де я не можу побачити що
Це щойно прийшло від на все
Ну прийшло, то і прийшло. Звичайний спам. Скільки ще такого буде приходити))) воно ж навіть не несе ніякої інформативної нагрузки

Так сумно, що пишуть у моїй темі, а де я не можу побачити що
Це щойно прийшло від на все
Ну вам же вище написали : в них така робота - вас залякати, тим самим схилити до оплати і отримання ними надприбутків з свого "бізнесу"

Можно наверное, но зачем. С весны 2020 года и по сегодняшний день их игнорю, желания общаться с ними как не было, так и нету. Да и нет там с кем общаться. Не отвечайте на звонки, не читайте письма и смс. А если читаете, то не принимайте всё прочитанное близко к сердцу.
Меньше нервничайте и сохраняйте спокойствие)) Всё будет у вас хорошо))

Можно наверное, но зачем. С весны 2020 года и по сегодняшний день их игнорю, желания общаться с ними как не было, так и нету. Да и нет там с кем общаться. Не отвечайте на звонки, не читайте письма и смс. А если читаете, то не принимайте всё прочитанное близко к сердцу.
Меньше нервничайте и сохраняйте спокойствие)) Всё будет у вас хорошо))
И даже лучше.

Показати що мені приходило і що зараз?

Мені он приходить як не те, що будуть звертатись "в компетентні органи" щодо шахрайства в моїх діях (Фінсфера), то погрози "продати мій кредит колекторам"(Є-вошки). Тенго з Мілоаном ниють, що неоплата мною кредиту послаблює економіку України. Старфін і іже з ними тіки фіксують неуплату і погрожують "повернути кошти в примусовому порядку". Кредит7 щось недавно теж писав про примусовщину..... Коротше, чекаю сірий Ланос......

Назад
Угорі