Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
що ж сьогодні прийшло повідомлення на вайбер (затупила зробити скрін).Пише мені юрист з Качай Гроші з проханням зв'язатися з нею шоб владнати питання боргу. Я відморозилась і заблокувала її.
У меня молчали 11 мес. 20 дней. Сейчас шлют в вайбер мне и брату колажи и что будут позорить всех родственников. Нашли всех через его фб. Прислали скрины с его страничек. Удалось договорится на реструктуризацию. Проценты остановили давно. Брала 4000, заплатить 8190.не знаю как так получилось. Никому не продали. Остальные 14 продали. Предложили 3,600 заплатить остальное на 3 мес разобьют. И дали время до конца месяца оплатить эти 3,600.
У меня молчали 11 мес. 20 дней. Сейчас шлют в вайбер мне и брату колажи и что будут позорить всех родственников. Нашли всех через его фб. Прислали скрины с его страничек. Удалось договорится на реструктуризацию. Проценты остановили давно. Брала 4000, заплатить 8190.не знаю как так получилось. Никому не продали. Остальные 14 продали. Предложили 3,600 заплатить остальное на 3 мес разобьют. И дали время до конца месяца оплатить эти 3,600.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.