Колаж і погрози у вайбер

• Автор теми Автор теми Baykon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 4K

Baykon

Читач
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
Baykon не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Все привет, кароче кажучи, я в ліз в ці просрочки спустя пол года користування. Як ітог, автодозвон і просп єрєсь, і зараз у мене +- 3-4 тижня просрочки. Мені прислали в ліски тєлєги колаж з моєю фоткою і фоткою мами, тіпа якоби я брав мікрозайми для її б***ь лікування.... В мене дуже знатно підгоріло, а потом ще й погроза у вайбер, що якщо я не виплачу мз то вони розішлють цей колаж і мамі і всім рідним і знайомим... Кароче я трохи в ступорі... І я думаю що це кредит плюс адже тільки вони жорстко зараз дручать. Є варіант переждати це? Бо я вже киплю(

викладіть в соц мережі пост, що аферисти шантажують і прикладіть то фото, яке вони збираються розсилати. тоді всі будуть знати і неприємностей не буде

викладіть в соц мережі пост, що аферисти шантажують і прикладіть то фото, яке вони збираються розсилати. тоді всі будуть знати і неприємностей не буде
Я який по максимуму закрив свої соц мережі, та й взагалі користуюсь тільки тєлєгой, но варіант не поганий)
Може, якщо все таки скинуть мамі то щоб вона виклала у себе у ФБ

Все привет, кароче кажучи, я в ліз в ці просрочки спустя пол года користування. Як ітог, автодозвон і просп єрєсь, і зараз у мене +- 3-4 тижня просрочки. Мені прислали в ліски тєлєги колаж з моєю фоткою і фоткою мами, тіпа якоби я брав мікрозайми для її б***ь лікування.... В мене дуже знатно підгоріло, а потом ще й погроза у вайбер, що якщо я не виплачу мз то вони розішлють цей колаж і мамі і всім рідним і знайомим... Кароче я трохи в ступорі... І я думаю що це кредит плюс адже тільки вони жорстко зараз дручать. Є варіант переждати це? Бо я вже киплю(
Нужен просто игнор всей этой чепухи. Все ваши посты в соцсетях, только распространят.
Никто никого не "дручить". Это обычный способ влияния на вас, и на ваших близких.
Игнорируйте их!!! Пусть порисуют бесплатно... ;)
Закрываем соцсети, меняем номера...

Эти твapu рекламу по ТВ свою каждые 5 мин крутят, хоть бы раз пустить рекламу их творений ..
Нах и в блок, нет, платите.

Останнє редагування:
Вже всі родичі знають про цю фігню, получив морально, хочуть скидуватись щоб закрити, но я отріцаю і не собираюсь платити за воздух(тіло 3к, накапало 8к)
Єдине на що я розраховую це заплатити за тіло і все, як довго вони ламаються?

Вже всі родичі знають про цю фігню, получив морально, хочуть скидуватись щоб закрити, но я отріцаю і не собираюсь платити за воздух(тіло 3к, накапало 8к)
Місяця 3, тіло пропонують, судячи по записам тут

Я через 6 місяців заплатив тіло

Сделайте скрины и приложите их к электронному заявлению в полицию.

Сделайте скрины и приложите их к электронному заявлению в полицию.
Только, к превеликому сожалению, никто этим заниматься не будет. Киберы скинут на отделение, отделение выделит специально обученого участкового, и на этом всё.

А как фото Мамы нашли?
У меня сними тело 12,% за 30.Вот сегодня опять предложили что-то там списать , но только звонить им надо)

А как фото Мамы нашли?
У меня сними тело 12,% за 30.Вот сегодня опять предложили что-то там списать , но только звонить им надо)
Фото знайшли взагалі за 2012-2013 рік, не знаю що там у них за база.. ще ті ур*ди...
В мене про списання і мови не йде, тільки но написали що приїдуть до мене в гості в общагу))) но вже по упомянутому в цьому форумі, вони часто тіряються)

Фото знайшли взагалі за 2012-2013 рік, не знаю що там у них за база.. ще ті ур*ди...
В мене про списання і мови не йде, тільки но написали що приїдуть до мене в гості в общагу))) но вже по упомянутому в цьому форумі, вони часто тіряються)
А как поняли, что это именно Кредит Плюс картинки прислал? Они, что подписались?
Андрей 1985, Вы кажется также упоминали, что Вам коллаж был сделан и отправлен кому-то из друзей или родных. Вы сам коллаж видели?

А как поняли, что это именно Кредит Плюс картинки прислал? Они, что подписались?
Андрей 1985, Вы кажется также упоминали, что Вам коллаж был сделан и отправлен кому-то из друзей или родных. Вы сам коллаж видели?
Выгружал вроде в категории К+ Или Е-воши его.Удалил с телефона.Я грешил на Е-воши тогда.
Нашёл

Вкладення

• C66E6F6C-B8B3-4477-B1EC-1555D636FB29.webp
    C66E6F6C-B8B3-4477-B1EC-1555D636FB29.webp
    106.7 Кб · Перегляди: 131
Выгружал вроде в категории К+ Или Е-воши его.Удалил с телефона.Я грешил на Е-воши тогда.
Нашёл
Спасибо за ответ. Нигде нет никакого намёка на Кредит плюс. В принципе это могла сделать любая из Ваших шараг. Если они не самоубийцы, то конечно не будут подписываться.

Андрей 1985, а Юра, однако, шалун. Мамкин вымогатель)) Авторитетный шантажист:lol::lol:

Хотя, Маники ид*оты прислали угрозы на своём бланке с корп почты.
Андрей 1985, а Юра, однако, шалун. Мамкин вымогатель)) Авторитетный шантажист:lol::lol:
Да они все там шалуны по такому же принципу. Им бабского внимания не хватает просто и никакие фрукты, ягоды и прочий допинг им не помогает.

Е-воши. Они по этому шаблону с сентября прошлого года всем клепают.

Назад
Угорі