Чувак.
Мені 28, в саму жoпy зі ставками заліз пʼять років тому, в 2018. Тоді було 23
Свою історію з мфо описував, можеш почитати.
Якщо через призму часу - вже пʼятий рік прострочок, чотири суди, всі виграв адвокат, чекаю виплат за рішеннями суду
І все!!! Більше нічого страшного не станеться, не було і не буде!
Тільки за однієї умови. Ти перестаєш грати
Зрозумій, новий занос, пʼять, сім, десять чи пʼятнадцять плюсів в лайві - це лиш дофаміновий спалах. Такий безглуздий, короткотривалий, небезпечний
Відпрацьовувати лудку будеш роками, клянусь. Тут варіантів немає
Я кредит на імʼя мами відробив за 2 роки. До копійки виплатили.
Хочеш так само? Лізь у лайв на теніс ввечері
Можу тобі ще накидати, як втратив дівчину, довіру друзів, не спілкувався з батьком до самої його смерті, в 2021 його не стало, навіть не знаю де похований
Про роботу з 10 до 10 чотири довгих роки, все для того, щоб було чим платити місячний платіж по кредиту
Якби я тоді, в 23, то все знав, можливо, все б обернулося інакше
Мій забіг тривав з серпня по грудень. 29, здається, мфо у фіналі, прийоми у психотерапевта і прочіє елементи розкішного життя з бк і телефоном 24/7
Все відпрацюєш, все відновиться. Я зараз і яʼ18 - чоловік і хлопчик, абсолютно різні за соціальним значенням, накопиченнями, колом спілкування і ще десятками факторів.
І найголовнішим днем мого життя стало 17 грудня 2018 - це день, коли я програв ВСЕ, брати вже було ніде, для знайомих, родини і друзів я вмер як особистість, і лиш тоді я зупинився.
Зараз серпень 2023, все відновилося і навіть краще)
Головне - перестати грати прямо зараз, сьогодні, в цей момент
Буде важко. Ставки будуть снитися, будеш прокинатись, думаючи, що все ще можна витягнути, просто трошки фарту, аналізу і часу
З кожним днем буде легше. З кожним днем ти не годуєш букмекера, відновлюєш свій грошовий баланс, поранену психіку, будуєш фундамент наступного, крутого та яскравого життя
Якщо ні - ввечері залітай в лінію чи лайв. Тільки не забудь вигадати, як і де взяти грошей на 459-ту спробу все відмазати «як було до»
Сподіваюсь, допоможе. Щоб заняти час, набери максимально роботи, у вихідні проводь весь час на вулиці, лишаючи телефон вдома
Мені колись допомогло