Клята лудоманія...

• Автор теми Автор теми Bredd
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 18K
Вітаю вас теж. 4 місяці це хороший термін вже. А як самопочуття, тягне грати чи ні?
інколи бувають думки, але одразу опановую себе, згадуючи, що це до хорошого не приводить

Всі без вийнятку шараги мають офіційну електронну адресу, яка і є тим "шлюзом" де потрібно вести діалог при потребі.
На неї ви можете писати хоч з орбіти маючи доступ до нету.
Написав, поки тихо, немає відповіді

Лудомани можу скинути книгу "Аллен Карр: Легкий спосіб кинути азартні ігри" може кому допоможе!

Лудомани можу скинути книгу "Аллен Карр: Легкий спосіб кинути азартні ігри" може кому допоможе!
Это тот же автор, что написал как быстро бросить курить. Похоже в Аллена не только были проблемы с куревом, а ещё и с азартными играми))

Это тот же автор, что написал как быстро бросить курить. Похоже в Аллена не только были проблемы с куревом, а ещё и с азартными играми))
там цілий букет включаючи борги, алкоголь,
Ну в цілому книга непогана, лудоманію порівнює з героїновою залежністю)

Талантливый человек талантлив во всём :cool: :sarcastic:

Читала його книгу "Лёгкий способ бросить курить" мені не допомогла. Перечитувала знову, но уже під сигаретку, не зашло мені. Основа книги - моральний тиск на психіку. Але не у кожного таким чином її можна зламати. От і ця книга про лудоманію думаю схожа. І в цих двох випадках потрібно розібратися в собі і мати гарну силу волі. І буде всім щастя:give_heart:

Платити мфо відміняється поки. Сьогодні шеф сказав що закриває фірму, всіх звільнив. Тепер без роботи в Польщі. Маю шукати щось інше. Ще не скоро до кредитів доберуся, тут хоч би витягти квартиру і їсти було за що , бо чекають труднощі..

Платити мфо відміняється поки. Сьогодні шеф сказав що закриває фірму, всіх звільнив. Тепер без роботи в Польщі. Маю шукати щось інше. Ще не скоро до кредитів доберуся, тут хоч би витягти квартиру і їсти було за що , бо чекають труднощі..
Повертайтеся і в ЗСУ, годують, дають житло , ще й з кредитами допоможуть) тут вибір очевидний

Читала його книгу "Лёгкий способ бросить курить" мені не допомогла. Перечитувала знову, но уже під сигаретку, не зашло мені. Основа книги - моральний тиск на психіку. Але не у кожного таким чином її можна зламати. От і ця книга про лудоманію думаю схожа. І в цих двох випадках потрібно розібратися в собі і мати гарну силу волі. І буде всім щастя:give_heart:
У меня знакомый читал книгу про курево. Действительно помогла, до сих пор курит))

У меня знакомый читал книгу про курево. Действительно помогла, до сих пор курит))
Колись кидав курити і були таки жувальні гумки "Nicorette" тіпа з нікотином і коли її жуєш, то курити відвертає.
В перший день курив після того як нажувався... на другий день курив і жував одночасно.
Класна гумка))

А кинув просто і легко. Не готуючись... як тепер пам"ятаю 17 березня.
Просто викинув бичок, зайшов в квартиру, подивився що в пачці 3 сігарети і закинув її на поличку... так і валялась місяцями
а потім і не пам"ятаю де ділась... не курив 5 років. Без будь яких книжок, засобів чи психологів.
Просто в мозку щось клацнуло і все.
Так само і з алкоголем через півроку слідом.

Колись кидав курити і були таки жувальні гумки "Nicorette" тіпа з нікотином і коли її жуєш, то курити відвертає.
В перший день курив після того як нажувався... на другий день курив і жував одночасно.
Класна гумка))

А кинув просто і легко. Не готуючись... як тепер пам"ятаю 17 березня.
Просто викинув бичок, зайшов в квартиру, подивився що в пачці 3 сігарети і закинув її на поличку... так і валялась місяцями
а потім і не пам"ятаю де ділась... не курив 5 років. Без будь яких книжок, засобів чи психологів.
Просто в мозку щось клацнуло і все.
Так само і з алкоголем через півроку слідом.
Я тоже бросила легко и просто. В один день перестала курить, и не курю по сегодняшний день.

как писал Марк Твен - "Нет ничего проще чем бросить курить - я уже раз сто так делал". Я хоть и не пробывал курить никогда, но читал книгу из любопытства. Помню что там он писал, что как только дочитаешь книгу, так сразу и бросишь. Не знаю, может это какое- то внушение или гипноз, но по его словам именно поэтому курильщики долго читают книгу чтобы подольше не бросать) ну и упор там был на то, что с точки зрения логики курение ничего полезного не несет, а выигрывают от этого только табачные компании

Всім привіт, просто чорна полоса наступила, недовго тривала моя радість, всього 2 місяці..як вже писав втратив роботу, і 2 дні пошуків поки не дали результату. Вчора було дуже погано, бо незвично сидіти вдома. І знову грав..(

Програв все що було, лишилося тільки на мівіну. В ітозі мінус робота, гроші які вдалося відкласти за 2 місяці, знову голова нормально не працює, нерви, вже сходжу з розуму. Так тяжко ще не було, думки про найгірше (
2 місяці тримався, навіть бажання не було, а тут знову..я вже не знаю що робити, це мабуть точно не проходить так само по собі, але і як далі з цим боротися я хз. Повний відчай .
В п'ятницю мають розрахуватися зі мною за останній місяць роботи. І я просто боюся що і то піде в відомому напрямку.. тоді мені точно вже можна буде копати яму. Бо з тих грошей маю заплатити оренду квартири, комунальні, і жити на щось поки не знайду роботу.

Всім привіт, просто чорна полоса наступила, недовго тривала моя радість, всього 2 місяці..як вже писав втратив роботу, і 2 дні пошуків поки не дали результату. Вчора було дуже погано, бо незвично сидіти вдома. І знову грав..(

Програв все що було, лишилося тільки на мівіну. В ітозі мінус робота, гроші які вдалося відкласти за 2 місяці, знову голова нормально не працює, нерви, вже сходжу з розуму. Так тяжко ще не було, думки про найгірше (
2 місяці тримався, навіть бажання не було, а тут знову..я вже не знаю що робити, це мабуть точно не проходить так само по собі, але і як далі з цим боротися я хз. Повний відчай .
В п'ятницю мають розрахуватися зі мною за останній місяць роботи. І я просто боюся що і то піде в відомому напрямку.. тоді мені точно вже можна буде копати яму. Бо з тих грошей маю заплатити оренду квартири, комунальні, і жити на щось поки не знайду роботу.
Замість того,щоб шукати роботу,ви спустили ,що мали)І чого.....бо ви шукали легких грошей.
По дорослішайте уже на кінець...Ну бути таким безвідповідальним це жесть.

Замість того,щоб шукати роботу,ви спустили ,що мали)І чого.....бо ви шукали легких грошей.
По дорослішайте уже на кінець...Ну бути таким безвідповідальним це жесть.
[POSTS=1000]Хусточку дать?)[/POSTS]

Чувак.
Мені 28, в саму жoпy зі ставками заліз пʼять років тому, в 2018. Тоді було 23
Свою історію з мфо описував, можеш почитати.
Якщо через призму часу - вже пʼятий рік прострочок, чотири суди, всі виграв адвокат, чекаю виплат за рішеннями суду
І все!!! Більше нічого страшного не станеться, не було і не буде!
Тільки за однієї умови. Ти перестаєш грати

Зрозумій, новий занос, пʼять, сім, десять чи пʼятнадцять плюсів в лайві - це лиш дофаміновий спалах. Такий безглуздий, короткотривалий, небезпечний
Відпрацьовувати лудку будеш роками, клянусь. Тут варіантів немає
Я кредит на імʼя мами відробив за 2 роки. До копійки виплатили.
Хочеш так само? Лізь у лайв на теніс ввечері
Можу тобі ще накидати, як втратив дівчину, довіру друзів, не спілкувався з батьком до самої його смерті, в 2021 його не стало, навіть не знаю де похований
Про роботу з 10 до 10 чотири довгих роки, все для того, щоб було чим платити місячний платіж по кредиту

Якби я тоді, в 23, то все знав, можливо, все б обернулося інакше
Мій забіг тривав з серпня по грудень. 29, здається, мфо у фіналі, прийоми у психотерапевта і прочіє елементи розкішного життя з бк і телефоном 24/7

Все відпрацюєш, все відновиться. Я зараз і яʼ18 - чоловік і хлопчик, абсолютно різні за соціальним значенням, накопиченнями, колом спілкування і ще десятками факторів.
І найголовнішим днем мого життя стало 17 грудня 2018 - це день, коли я програв ВСЕ, брати вже було ніде, для знайомих, родини і друзів я вмер як особистість, і лиш тоді я зупинився.
Зараз серпень 2023, все відновилося і навіть краще)

Головне - перестати грати прямо зараз, сьогодні, в цей момент
Буде важко. Ставки будуть снитися, будеш прокинатись, думаючи, що все ще можна витягнути, просто трошки фарту, аналізу і часу

З кожним днем буде легше. З кожним днем ти не годуєш букмекера, відновлюєш свій грошовий баланс, поранену психіку, будуєш фундамент наступного, крутого та яскравого життя

Якщо ні - ввечері залітай в лінію чи лайв. Тільки не забудь вигадати, як і де взяти грошей на 459-ту спробу все відмазати «як було до»

Сподіваюсь, допоможе. Щоб заняти час, набери максимально роботи, у вихідні проводь весь час на вулиці, лишаючи телефон вдома
Мені колись допомогло

Останнє редагування:
Назад
Угорі