Дякую за таку відверту відповідь. Все правильно говориш. З грою втрачаєш все що цінне. Але розумієш проблема в тому що на мфо мені байдуже. Вони починають діставати родичів, а це дуже неприємно. Потім мене починають рідні кожного дня звинувачувати, тиснути на мене. Щоб я розбирався з ними, що їм набридли дзвінки. І я в такі моменти здаюсь. Навіть якщо не грав якийсь час, то після цих розмов починаю грати, щоб типу відбити мфо і щоб не дзвонили. Але програю і закопую себе ще більше. В мене були періоди що не грав, що все начебто і налагоджувалося, було добре. Тоді дзвінок з дому, і мама починає тиснути на мене, звинувачувати. Я не витримую і знову починаю грати. Основна причина гри, це те що немає розуміння, мене не розуміють. І от зараз те само, почнуться дзвінки і все, знову почнуться сльози, недовіра, звинувачення і так кожного дня. В мене не витримують нерви і знову в гру, щоб спробувати відбити і закрити. Так весь час було. Я був би щасливим якби мені сказали, що допомагати не будемо, живи як хочеш і розгрібай. З мфо говорить теж не будемо. А так мама з ними щось говорить, вони її налаштують проти мене, і тоді починається...
Може в тг перейдемо?
Виводять, тільки треба чекати, деякі БК виводять відразу. Просто поки гроші не прийшли, ти можеш не витримати, скасувати вивід і програти ці гроші. Отака от нездорова х .ня