Клята лудоманія...

• Автор теми Автор теми Bredd
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 18K
А ви десь працюєте?
коли виведете бабло, напишіть в тех. підтримку з проханням заблокувати+видалити акк
Таке можливо?
Мені чи граю? Мені 23 граю з 19 +-

за наявності бажання - цілком
Правильно,за наявності бажання...
А люди плачуться ,що так погано,грають,все програють,залазять в борги,псуються відносини з рідними,і округую....і навіть не поцікавились,чи таке можливо.Хоча навіть тут на форумі про це що можна блокувати акаунти напевно в кожній темі лудоманії пишуть))
Легкі гроші,через які не задумаються про наслідки....
Ви мені скажіть як дочекатись виводу
Зайнятись чимось корисним.А не сидіти в телефоні і ждати.

Правильно,за наявності бажання...
А люди плачуться ,що так погано,грають,все програють,залазять в борги,псуються відносини з рідними,і округую....і навіть не поцікавились,чи таке можливо.Хоча навіть тут на форумі про це що можна блокувати акаунти напевно в кожній темі лудоманії пишуть))
Легкі гроші,через які не задумаються про наслідки....
не всі виводять... це як конвейер. а поки не вивів, то можна вважати, що й не виграв. такоє, самообман

Гра це цікаво дуже...але перш за все ,якщо задати собі питання,чи приносили виграші щастя ? Наскільки я розумію,як би тобі не щастило скільки б ти не вигравав ,але ці гроші не приносять користі в житті ... якщо гарно все згадати всі виграші витрачені куди попало ,або з них закривались програші...все більш нічого виграш не приносить ...якщо це зрозуміти і правильно адекватно оцінювати то грати більше не буде хотітись ...а ще якщо зважити не матеріальну частину гри ,а втрачені нерви репутиція серед рідних ...також скільки приносить азарт шкоди здоров'ю близьких людей ...люди ,які грають перш за все програють своїх коханих людей і відносини з ними ,а це те що не відіграється ...тож зваж все гарно і подумай ,що ти виграєш ,а що програєш ....це філософське питання,але якщо зможеш у ньому розібратись зможеш і подолати азарт ...

А з МФО не спіши ...вже все одно нічого не змінити ...нічого вони тобі не зроблять ...з часом закриєш не переживай ...але вчись рішати свої питання сам ,а не з допомогою батьків...якщо будуть звонити рідним попередь їх заспокой скажи що знаєш як все налагодити і скажи ,що дуже їх любиш ...(але все це після того ,як в собі розберешся ,бо якщо не розберешся то МФО тобі точно не страшні бо звір під назвою ,,ГРА,,тебе зжере все одно то в цьому разі МФО тобі точно не загроза )
Дякую за таку відверту відповідь. Все правильно говориш. З грою втрачаєш все що цінне. Але розумієш проблема в тому що на мфо мені байдуже. Вони починають діставати родичів, а це дуже неприємно. Потім мене починають рідні кожного дня звинувачувати, тиснути на мене. Щоб я розбирався з ними, що їм набридли дзвінки. І я в такі моменти здаюсь. Навіть якщо не грав якийсь час, то після цих розмов починаю грати, щоб типу відбити мфо і щоб не дзвонили. Але програю і закопую себе ще більше. В мене були періоди що не грав, що все начебто і налагоджувалося, було добре. Тоді дзвінок з дому, і мама починає тиснути на мене, звинувачувати. Я не витримую і знову починаю грати. Основна причина гри, це те що немає розуміння, мене не розуміють. І от зараз те само, почнуться дзвінки і все, знову почнуться сльози, недовіра, звинувачення і так кожного дня. В мене не витримують нерви і знову в гру, щоб спробувати відбити і закрити. Так весь час було. Я був би щасливим якби мені сказали, що допомагати не будемо, живи як хочеш і розгрібай. З мфо говорить теж не будемо. А так мама з ними щось говорить, вони її налаштують проти мене, і тоді починається...
Таке можливо?

Мені чи граю? Мені 23 граю з 19 +-
Може в тг перейдемо?
не всі виводять... це як конвейер. а поки не вивів, то можна вважати, що й не виграв. такоє, самообман
Виводять, тільки треба чекати, деякі БК виводять відразу. Просто поки гроші не прийшли, ти можеш не витримати, скасувати вивід і програти ці гроші. Отака от нездорова х .ня

Дякую за таку відверту відповідь. Все правильно говориш. З грою втрачаєш все що цінне. Але розумієш проблема в тому що на мфо мені байдуже. Вони починають діставати родичів, а це дуже неприємно. Потім мене починають рідні кожного дня звинувачувати, тиснути на мене. Щоб я розбирався з ними, що їм набридли дзвінки. І я в такі моменти здаюсь. Навіть якщо не грав якийсь час, то після цих розмов починаю грати, щоб типу відбити мфо і щоб не дзвонили. Але програю і закопую себе ще більше. В мене були періоди що не грав, що все начебто і налагоджувалося, було добре. Тоді дзвінок з дому, і мама починає тиснути на мене, звинувачувати. Я не витримую і знову починаю грати. Основна причина гри, це те що немає розуміння, мене не розуміють. І от зараз те само, почнуться дзвінки і все, знову почнуться сльози, недовіра, звинувачення і так кожного дня. В мене не витримують нерви і знову в гру, щоб спробувати відбити і закрити. Так весь час було. Я був би щасливим якби мені сказали, що допомагати не будемо, живи як хочеш і розгрібай. З мфо говорить теж не будемо. А так мама з ними щось говорить, вони її налаштують проти мене, і тоді починається...

Може в тг перейдемо?

Виводять, тільки треба чекати, деякі БК виводять відразу. Просто поки гроші не прийшли, ти можеш не витримати, скасувати вивід і програти ці гроші. Отака от нездорова х .ня
Вот я про що і говорю

Привіт.
Все по стандарту, рука сама тягнеться закинути. В мене так само. Навіть на останні гроші, це не зупиняє. Граю поки все під 0 не програю, і коли немає вже де брати .. а зараз як? Є борги?
Було приблизно 25 мфо, може більше
Зараз залишилось 7-8
Закриваю при наявності цікавих пропрозицій та грошей

Було приблизно 25 мфо, може більше
Зараз залишилось 7-8
Закриваю при наявності цікавих пропрозицій та грошей
Теж грав? Зрозуміло що так вигідно закривати, але якою ціною..вони за цей час всім дирку в голові зроблять..я так теж закривати планую, але ж купа нервів які не повернути(

Теж грав? Зрозуміло що так вигідно закривати, але якою ціною..вони за цей час всім дирку в голові зроблять..я так теж закривати планую, але ж купа нервів які не повернути(
В мене також було близько 20 треш був капітальний

Назад
Угорі