Почитав я тут допис страдальця в декреті і трохи причманів.
Тобто ти сидиш з дитиною, жінка фігачить і, судячи з усього, має дуже добрий дохід, а ти на її гроші граєш. Норм пацан. Такий бідний і нещасний. Прям жертва.
Ніфіга ти не жертва, і той, хто виправдовує, кажучи. що "ти попався" на гачок - тобі бреше. Ніфіга ти не попався - ти йолоп, який грає на кошти, яких в нього нема. На що тобі потрібні були ті "легкі гроші"? Щоб програти?
Ти задав питання - як тобі краще платити? НІЯК! В твоєму випадку не треба платити взагалі. Треба зіпсувати свою КІ так, щоб жодної можливості взяти коштів не було, бо через 3 місяці ми побачимо пост про "памажіть, взяв 100к на себе і 200к на дружину і програв і зі мною ніхто не те, що розмовляти, бачитись не хочуть, сина забрали, а мене чомусь вигнали жити в гараж". Це перше.
Друге - а ти вже заблокував аккаунти в БК, чи тільки тут із себе жертву можеш грати?
Третє - це особисте. Я почитав як ти пишеш і формулюєш думки. ЯКІ НАФІГ СТАВКИ? Як ти розібрався що таке П1ХП2? Чи ти в слотах грав, де думати не треба?
Четверте - загрузи себе РОБОТОЮ та дитиною так, щоб навіть не думати про ставки чи казіно. Заблокуй себе у всіх легальних і нелегальних конторах. І готуйся, готуйся до моральної тяжби. І роби висновки. Якщо зможеш, звичайно.
Діду, а ти на досвіді гравця, чи просто шариш як тре людей від цього лікувати? Я серь'озно. Майже не жартую