Клуб анонимных лудоманов, присоединяйся.

• Автор теми Автор теми Ольга92
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 144
  • Перегляди Перегляди 9K
Всім привіт мені 32 роки я лудоман .
Програв останій раз 300000 тисяч і тепер маю кучу долгів банках, не знаю як жити дальше, дружина знає але вже не вірить мені бо програв ще і з її карти гроші кридитні, маю сина 2 роки і це єдине що зараз заставляє якось жити.
До цего програв був рік назад 240000 помогли погасити . Зараз довіри немає мені і через місяць перші платижі не знаю як дальше жити з цим. Хотя давав собі слово що більше так робити не буду . Платити по тілу грошей немає ну а проценти це кабала як вийти з цієї ситуації не знаю . Сімя можна сказати тримається на волоску. Одна надія, що малий піде в садік я зможу піти на роботу, але коли це буде .. Жінка працює, але вона не хоче такого чоловіка як я і я це розумію . Просто ділюсь своїм болем . Надіюсь на краще але стан подавланий і жити не хочеться..Не осуждайте я і так знаю хто я ..Просто виговорився. Хотів легких грошей, а получив петлю на шию на все життя. Як я так міг боже що я за отброс общиства не цінив те що мав. Тепер це мій хрест ..
Не вчому ти не винуватий. Просто попався на крючок ігрової індустрії і фінансових установ.
Всі ми вчимося на своїх помилках, питання в тому як ти вийдеш з цього дна, чи вистачить сили ?
За ігрульки почитай в інтернеті,що робити. Багато груп і форумів в кожній країні. За борги на цьому форумі почитай.
Щодо сім'ї, тобі вирішувати, це індивідуально, потрібен психолог вам із жінкою.
Ще раз повторюю : твоєї вини у цьому немає, просто працюють великі індустрії, для викачування грошей у людей і направлення їх у стойло рабів.
Успіху тобі. Все буде добре.

Не вчому ти не винуватий. Просто попався на крючок ігрової індустрії і фінансових установ.
Залізна логіка)
То наркомани попались на кайф, алкаші на рекламу по телевізору, а збоченці гвалтівники взагалі жертви, бо їх спровокували?
То все риторично.

Залізна логіка)
То наркомани попались на кайф, алкаші на рекламу по телевізору, а збоченці гвалтівники взагалі жертви, бо їх спровокували?
То все риторично.
Саме так. Свідомісттю більшості людей легко маніпулювати.
Знаючи твою освіту, місце проживання, твої вподобання, дописи, хоббі і стан здоров'я- можно змоделювати ризики чи користь суспільству чи окремим індустріям.

Знаючи твою освіту, місце проживання, твої вподобання, дописи, хоббі і стан здоров'я- можно змоделювати ризики чи користь суспільству чи окремим індустріям.
Це хвороба від бєздєлія і безвідповідальності.
Якби фігачив на будові по 14 годин, то навряд чи мав бажання на ці кошти грати.
А з жінчиної кредитної картки звісно то легше зробити.
Помилкі ми всі робим звісно, але дехто на них вчиться і робить висновки, інші далі стають на граблі.

:u4itel:тренуйся,психолог))

Це хвороба від бєздєлія і безвідповідальності.
Якби фігачив на будові по 14 годин, то навряд чи мав бажання на ці кошти грати.
А з жінчиної кредитної картки звісно то легше зробити.
Помилкі ми всі робим звісно, але дехто на них вчиться і робить висновки, інші далі стають на граблі.
Ти трохи далекий від цього і маштабів не розумієш.
Щодо наслідкив цього недугу це закономірність .
Будь-яку залежність можно подолати.

Ти трохи далекий від цього і маштабів не розумієш.
Звичайно, звідки ж мені розуміти

1692211950864.webp

І ще одна ? безкоштовна мудрість :

1692212005816.webp

А про решта вище Пепа написала)

Всі ми вчимося на своїх помилках, питання в тому як ти вийдеш з цього дна, чи вистачить сили ?
За ігрульки почитай в інтернеті,що робити. Багато груп і форумів в кожній країні. За борги на цьому форумі почитай.
Щодо сім'ї, тобі вирішувати, це індивідуально, потрібен психолог вам із жінкою.
Ще раз повторюю : твоєї вини у цьому немає, просто працюють великі індустрії, для викачування грошей у людей і направлення їх у стойло рабів.
Успіху тобі. Все буде добре.
Дякую вам, надіюсь я все зможу виправити дякую тим не багатем які хоть якусь всиляють надію боротись з цим. Важко розуміти те що я сам своїми руками це все натворив . Але , буду боротись !!!

Хлопці, хтось Манчестер Сіті П1 брав? Я щось не можу зрозуміти, перемогли здається, якісь кубок взяли, але мені грошенята на рахунок не приходять))

Ти
Хлопці, хтось Манчестер Сіті П1 брав? Я щось не можу зрозуміти, перемогли здається, якісь кубок взяли, але мені грошенята на рахунок не приходять))
Ти взяв основний час походу, а вони в нічію зіграли.

Ти взяв основний час походу, а вони в нічію зіграли.
Друже, вибач, я трошки прикол потягнув. Ман Сіті П1 - це класичний приклад попанства, але ще не лудоманії. І тим більше не привід заходити у смартфоні на відомі нам сторінки. Ці всі речі не можна однією лінією ставити

Кроспостінг.
ТАК потрібна порада? як мені гасити кридитки правильно. Є 4 кредитки по 60 тисяч долг, раз в місяць мін платіж по привату 6 тисяч по моно десь 4800 .(4)карточки.
+рострочка на 59000 там фік платіж 6100. кожного (8)числа на 12 платижів. Уже з процентами % +тіло.
Таке питання як краще робити? платити кожен місяць 10800 мін платіж і на 4 карточки ложити по 5 тисяч тіло. Таким чином за 12 платижів плюс мінус вийду в 0. Чи краще платити 4 мінімальних платижі і гасити тіло двух карточок , а уже потім перекидати ці гроші між карточками і платити лише за процент переказа, це виходить за 60000 тисяч кридитних треба заплатити 2400 і два місяці буде як льготний період. Чи як, що ти вже вийшов? то після повного погашення тіла цеї змоги більше не буде? Можливо є серед нас людина яка би могла мені підсказати . Як максимально можна менше переплатити . По %. Розумію що, переплачу дохера, але вже як є за все в житті приходиться платити в 10 кратному розмірі. Буду дуже вдячний за допомогу.
П.с не впевнений що буде змога кожен місяць платити так як запланував, но це одна із моделей як я бачу вирішення цего питання за 12 місяців , є ще варіант за 24 але там сумма виходить космічна по % переплатам і так дальше. Чи можливо є 3 варіант тоді пишіть буду радий любій пораді.

Є 4 кредитки по 60 тисяч долг, раз в місяць мін платіж по привату 6 тисяч по моно десь 4800 .(4)карточки.
+рострочка на 59000 там фік платіж 6100. кожного (8)числа на 12 платижів. Уже з процентами % +тіло.
Таке питання як краще робити? платити кожен місяць 10800 мін платіж і на 4 карточки ложити по 5 тисяч тіло. Таким чином за 12 платижів плюс мінус вийду в 0. Чи краще платити 4 мінімальних платижі і гасити тіло двух карточок , а уже потім перекидати ці гроші між карточками і платити лише за процент переказа, це виходить за 60000 тисяч кридитних треба заплатити 2400 і два місяці буде як льготний період. Чи як, що ти вже вийшов? то після повного погашення тіла цеї змоги більше не буде? Можливо є серед нас людина яка би могла мені підсказати . Як максимально можна менше переплатити . По %. Розумію що, переплачу дохера, але вже як є за все в житті приходиться платити в 10 кратному розмірі. Буду дуже вдячний за допомогу.
П.с не впевнений що буде змога кожен місяць платити так як запланував, но це одна із моделей як я бачу вирішення цего питання за 12 місяців , є ще варіант за 24 але там сумма виходить космічна по % переплатам і так дальше. Чи можливо є 3 варіант тоді пишіть буду радий любій пораді.
несколько раз перечитал - вообще не понял что за схематоз вы пытаетесь намутить. могу только подтвердить что подобные перекидывания между кредитками заканчиваются просрочками. у вас 4 кредитки с платежем 6000, т.е. 24к грн в месяц или как?

несколько раз перечитал - вообще не понял что за схематоз вы пытаетесь намутить. могу только подтвердить что подобные перекидывания между кредитками заканчиваются просрочками. у вас 4 кредитки с платежем 6000, т.е. 24к грн в месяц или как?
Погано читали , ну то таке не беріть в голову ?

Останнє редагування:
Погано читали , ну то таке не беріть в голову ?
Ви задали запитання, а тепер пишете "не беріть в голову".
До чого ображатись...
Мені наприклад так само не дуже зрозуміло написане вами.
Сформулюйте будь ласка коректніше запитання, якщо хочете отримати відповідь від форумчан.

Ви задали запитання, а тепер пишете "не беріть в голову".
До чого ображатись...
Мені наприклад так само не дуже зрозуміло написане вами.
Сформулюйте будь ласка коректніше запитання, якщо хочете отримати відповідь від форумчан.
Питання в тому, як оплачувати кредитки і %. Правильно алгоритм .

ТАК потрібна порада? як мені гасити кридитки правильно. Є 4 кредитки по 60 тисяч долг, раз в місяць мін платіж по привату 6 тисяч по моно десь 4800 .(4)карточки.
взагалі не зрозуміло що ви написали
Питання в тому, як оплачувати кредитки і %. Правильно алгоритм .
або гасіть все одним платежем, або не платіть і чекайте пропозицій. в оцих розбиваннях на 12-24 місяці не бачу сенсу, це просто гроші на вітер

П.с не впевнений що буде змога кожен місяць платити так як запланував, но це одна із моделей як я бачу вирішення цего питання за 12 місяців , є ще варіант за 24 але там сумма виходить космічна по % переплатам і так дальше.
Звідки гроші будеш брати, якщо не працюєш?

Назад
Угорі