Кількість МФО і тривалість прострочки?

• Автор теми Автор теми Jms Yu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 281
  • Перегляди Перегляди 9K
І що саме адвокат вам порадив
Були пару листів від креді каса і все. Алекс голаві сільради звонили сказали типу з міліції. Я сказала що то аферисти. Він нормальний і все зрозумів. Номер змінила щоб не діставали. Сусідів нікому не звонили. І увас все буде добре. Тут на форумі всі через це пройшли. І у вас також все вийде.
Головне читайте форум.
Дякую!!!
[/QUOTE]
Стать вовремя бомжом и уехать с Чистой совестью в дальние края)))

8МФО 2 Банка Банківські плачу МФО не плачу. По 8 МФО 8 місяців проспочки
Якби в мене були банки я б теж платила тільки їм
І як вже після 8 місяців спите міцніше? Пережили мабуть як і всі колажі дзвінки рідним листи

Читаю і надихаюсь!
[/QUOTE]
колажей не было.....спала всегда как убитая,так как имею немного юрид.образов......не боюсь ничего.
В жизни есть много ,намного больше и страшнее проблем....
Можете писать мне в личку,морально поддержу.....Все будет хорошо!

Все мы не идеальные, тоже в начале были мысли как можно было вляпаться. Живем дальше
как теперь из этого выпутаться, без потерь нервных клеток и седины
Якби в мене були банки я б теж платила тільки їм
І як вже після 8 місяців спите міцніше? Пережили мабуть як і всі колажі дзвінки рідним листи

Читаю і надихаюсь!
колажей не было.....спала всегда как убитая,так как имею немного юрид.образов......не боюсь ничего.
[/QUOTE]
когда мне прислали коллаж первый и пока еще единственный, я сначала готова была сквозь землю провалиться. Потом посидела, остыла и думаю - какое же ужасное фото, блин

как теперь из этого выпутаться, без потерь нервных клеток и седины

когда мне прислали коллаж первый и пока еще единственный, я сначала готова была сквозь землю провалиться. Потом посидела, остыла и думаю - какое же ужасное фото, блин
[/QUOTE]
правильно....только на позитиве..?

[/QUOTE]
І я б так хотіла)
[/QUOTE]
Нікуди це фото не вийшло?

І я б так хотіла)

[/QUOTE]
[/QUOTE]
пока нет, но я уже морально настраиваюсь

І я б так хотіла)

[/QUOTE]
[/QUOTE]
сообщения збились.....у меня колажей не было....а вообще они редко кому отправляют

І я б так хотіла)

[/QUOTE]
пока нет, но я уже морально настраиваюсь
[/QUOTE]
Коли в мене будуть колажі от думаю чи писати кудись заяву чи справді далеко вони не дійдуть бо що мфо що фк бояться втратити роботу
І я б так хотіла)

[/QUOTE]
сообщения збились.....у меня колажей не было....а вообще они редко кому отправляют
[/QUOTE]
Бо я так почитала форум що майже кожному хто мав хоча би 7-10 мфо

[/QUOTE]
Мені за 8 місяців ніодного колажу. Бо всі соціальні мережі блоконула . Фейсбук оставила. ну всі фото по удаляла. Ще в першій дні проспочки.

Это всё пустяки, на самом деле)))
Пусть себе звонят, у них работа такая))
А окружение, по говорят и забудут быстрее чем Вы думаете)
С окружением не все так просто на практике... у кого как, каждый случай он индивидуальный

С окружением не все так просто на практике... у кого как, каждый случай он индивидуальный
Что не просто? Всё у всех одинаково, звонят людям, люди обсуждают, нагнитают. И если вы будете стоять оправдываться, естественно на вас будут давить. Первое, что вы должны понять, что конкретно этим людям вы не чего не должны. Да, неприятно, но не смертельно. И многое зависит от того как вы будете на это реагировать!

Жила з чоловіком 7 років - пішов до іншої ( мої борги стали основною причиною хоча ні копійки своєї він на них не давав та й взагалі я сім'ю утримувала поки ще була робота)

Ну ви просто золото:)

Це серйозно геніально
Чоловік Ваш, просто шукав привід піти, він би все одно пішов і борги тут не при чому, бо гівнюк (а воно вам треба?) А стосовно МФО не смійте нічого платити, не беріть трубку, щоб не слухати усіляку фігню, живіть далі, це я Вам з власного досвіду кажу, на сьогодні маю більше року просрочки по 17 шарагам і вже більше не парюсь, бо був час, коли мені здавалося, що моє життя - пекло і я з нього не маю виходу, але натрапила на цей сайт і завдяки форуму видихнула і забила. Не депресуйте, життя одне і ніколи витрачати його на цих "собак"

Чоловік Ваш, просто шукав привід піти, він би все одно пішов і борги тут не при чому, бо гівнюк (а воно вам треба?) А стосовно МФО не смійте нічого платити, не беріть трубку, щоб не слухати усіляку фігню, живіть далі, це я Вам з власного досвіду кажу, на сьогодні маю більше року просрочки по 17 шарагам і вже більше не парюсь, бо був час, коли мені здавалося, що моє життя - пекло і я з нього не маю виходу, але натрапила на цей сайт і завдяки форуму видихнула і забила. Не депресуйте, життя одне і ніколи витрачати його на цих "собак"
Дякую вам нехай у вас все буде добре! Може і моє пекло мине
Мені за 8 місяців ніодного колажу. Бо всі соціальні мережі блоконула . Фейсбук оставила. ну всі фото по удаляла. Ще в першій дні проспочки.
[/QUOTE]
І я так зробила але нажаль по деяким МФО є контактні "справжні" а їх знайти легко

Svetik33,
Жаль, что я не сохранила весь свой список. Там целая тетрадь.
Посчитала, что за 1,5 года я отдала МФО больше 200000 грн.
Это шок...
Интересно, откуда я брала деньги?????
Тоже шок!!!
я тоже бы за всё время переплат на тачке крутой каталась, а так только сижу в ж...пе

Назад
Угорі